MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou # BLACK TRESOR este alcătuit din piese vintage deosebit de frumoase și valoroase. Este un cadou remarcabil, imposibil de ignorat, de uitat, de aruncat într-un colț.

Setul conține:

 • Vază solifloră din porțelan negru mat, decorat cu aur de 24 karate, marca Royal Porzellan Berlin KPM (anii 60). Vaza este de mici dimensiuni, are forma unui ulcior aplatizat, cu un trandafir pictat pe glazura negru mat, cu mânerul și buza, tip carafă, frumos arcuite. Toarta, baza și gura vazei sunt aurite cu aur de 24 karate, așa cum se arată pe marcajul de pe spatele piesei.
  • Dimensiuni: înălțime = 17 cm (la punctul cel mai înalt)
 • Farfurie decorativă din porțelan vintage bavarez, marca H & C Selb, Bavaria. Porțelanul fin, produs în anii 60-70, este pictat manual, cu trandafiri în zona centrală și cu motive rococo aurii (posibil, aurite), pe o bordură neagră. Florile pictate își dezvăluie liniile trasate de pensula artistului, așa încât nu știi dacă se cade să foloseșt o asemenea frumusețe ca veselă sau să o admiri, ca pe o operă de artă.
  • Dimensiune: diametru = 22 cm
 • Lumânare în formă de trandafir, din ceară naturală de soia, parfumată cu uleiuri esențiale. Lumânarea trebuie așezată pe un suport ignifug, în timpul arderii, precum farfuria sau chiar ceașca, pentru un efect mai frumos.
 • Farfurie suport pentru lumânare din porțelan negru mat, decorat cu aur de 24 karate, marca Royal Porzellan Berlin KPM (anii 60), din aceeași serie cu vaza solifloră și, în fapt, este farfuria suport a ceștii de cafea oferită bonus. Farfuria are margini canelate, tivite cu aur de 24 karate, conform marcajului.
  • Diametru = 11 cm
 • Față de masă asortată, din bumbac fin, brodată manual cu trandafiri asemănători celor pictați pe porțelan, dar și cu broderie spartă, la fir, realizată cu acul.
  • Dimensiuni: 84 cm x 84 cm
 • BONUS: ceașcă de cafea, din porțelan negru mat, decorat cu aur de 24 karate, marca Royal Porzellan Berlin KPM (anii 60). Ceașca este aurită pe interior, însă, deși este nefolosită, a fost puțin deteriorat stratul de aur prin spălarea cu un burete abraziv. Ar fi fost păcat însă să fie despărțită de setul atât de frumos, negru mat, decorat cu aur, de aceea este oferită BONUS.
  • Dimensiuni: înălțime = 6 cm, diametru = 6.5 cm, volum = 75 ml

Deși sunt produse cu mai mult de 50 de ani în urmă, piesele din porțelan Royal Porzellan conțin încă etichetele de produs nou.

Scurt istoric al producătorilor de porțelan
ROYAL PORZELLAN BERLIN, KPM

Compania KPM Berlin a fost fondată în 1763, de Frederic cel Mare, regele Prusiei. Fabrica i-a fost vândută după ce, timp de 12 ani,  acordase privilegii pentru construirea acesteia.

După cei doi deținători inițiali, fabrica a devenit proprietatea regelui și a primit  numele Königliche Porzellan-Manufaktur (Fabrica Regală de Porțelan). Fabrica regală folosea o emblemă a regelui – sceptrul albastru-cobalt.

Frederic al II-lea a folosit porțelanul KPM pentru a oferi cadouri diplomatice conducătorilor europeni.

H & C SELB BAVARIA HEINRICH

Franz Heinrich și-a început afacerea de pictură pe porțelan în Bavarian Selb în 1896. A construit un cuptor  în casa părintelui său. Inițial, o singură lucrătoare îl ajuta. Cinci ani mai târziu, în 1901, a început să producă propriile obiecte albe.

Porzellanfabrik Heinrich Selb a devenit unul dintre cei mai mari producători de porțelan din Germania. Franz Heinrich a murit în 1928. În 1929, Heinrich & Co a preluat o altă fabrică Selb, Gräf & Krippner. În anii 1930 erau 500 de angajați în fabrica Heinrich.

În 1945, compania a reluat producția. În anii 1970 numărul de locuri de muncă a crescut la 800.

În 1976, Heinrich Porzellan GmbH a devenit parte a Villeroy & Boch.

SETUL ESTE AMBALAT FESTIV, CU FUNDĂ ASORTATĂ, GATA DE OFERIT CADOU.

Dacă doriți să fie un cadou surpriză, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau îl putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ:  Nu se recomandă spălarea porțelanului decorat cu aur  la mașina automată de spălat vase, nici cu detergenți agresivi sau bureți abrazivi.

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

CADOU # BLACK TRESOR

Cadou deosebit cu set de porțelan negru mat decorat cu aur de 24 karate, față de masă brodată manual și lumânare parfumată cu uleiuri esențiale

 • vază solifloră din porțelan negru mat, decorat cu aur de 24 karate, marca Royal Porzellan Berlin KPM (anii 60)

 • farfurie decorativă din porțelan vintage bavarez, marca H & C Selb, Bavaria

 • lumânare în formă de trandafir, din ceară naturală, parfumată cu uleiuri esențiale

 • farfurie suport pentru lumânare din porțelan negru mat, decorat cu aur de 24 karate, marca Royal Porzellan Berlin KPM (anii 60)

 • față de masă asortată, din bumbac, brodată manual

 • BONUS: ceașcă de cafea, din porțelan negru mat, decorat cu aur de 24 karate, marca Royal Porzellan Berlin KPM (anii 60)

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.