MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou # FLAMINGO este format din următoarele elemente:

 • Vază din porțelan fin, pictată manual și decorată cu aur, marca ALKA, Bavaria, fabricată între anii 1956 – 1960. Decorul cu flori roz Anthurium, cunoscute sub denumirea de Flamingo, acoperă suprafața vazei, de la bază, la gură. Se regăsește pe două fețe ale vazei, decorul de pe verso fiind de dimensiuni ușor mai mici. Vaza are baza și deschiderea mărginite cu dungi aurite. Capacul are, de asemenea, baza și  butonul aurite. Când nu conține flori, vaza devine un obiect decorativ de sine stătător sau de depozitare, datorită capacului. Poate fi așezată pe o poliță sau pe un obiect de mobilier, pentru a umple un gol și pentru a înfrumuseța o încăpere. Vaza a fost produsă de renumita companie de porțelan de lux Alka, Bavaria. Face parte din colecția Winny.
  • Înălțimea vazei = 27 cm, cu capac; 20 cm, fără capac
  • Circumferință maximă = 39 cm
  • Diametru eschidere = 6 cm
 • Lumânare naturală din ceară naturală, 100% soia, în formă de trandafir. Lumânarea este turnată manual și este parfumată cu uleiuri esențiale, într-un blend propriu HERBALL.
  • Parfumată cu uleiuri esențiale, un blend propriu HERBALL – My Rose Garden
  • Notă: florală, suavă
  • Fitil din bumbac
  • Arde fără fum și fără funingine
  • Non toxică, întrucât nu conține parafină sau stearină
 • Farfurie suport pentru lumânare, din cel mai cunoscut porțelan din lume – ROSENTHAL, pictată manual și decorată cu aur. Despre porțelanul Rosenthal se spune că este unul care neapărat se lasă moștenire. Compania Rosenthal este lider mondial pe piața porțelanurilor de lux, deși istoria sa a fost una zbuciumată, în perioada nazistă. În mod surprinzător, norocul companiei a venit tocmai de la Goebbels, care a intervenit în favoarea păstrării companiei și a numelui acesteia, datorită faimei internaționale de care beneficia. A reușit să supraviețuiască până în 2009, când a intrat în insolvență. A fost salvată prin achiziționare de către o companie italiană și a devenit parte a acesteia, păstrându-și însă sediul în Germania, la Selb, locul originar al celui mai vestit porțelan din lume.
  • Diametru farfurie suport = 9 cm
SCURT ISTORIC AL PRODUCĂTORULUI DE PORȚELAN ALKA, BAVARIA

Porțelanul ALKA are o istorie veche, în Bavaria.

Compania a fost fondată în anul 1872, în Coburg. Firma era cunoscută sub numele de Porzellanveredelung August Alboth, după numele fondatorului. Nepoata acestuia, una dintre moștenitoarele afacerii de familie cu porțelan, avea să se căsătorească, în 1922, cu un bancher din Munchen, Georg Kaiser, care s-a alăturat afacerii.După moartea fondatorului August Alboth,  moștenitorii au decis, în 1927, schimbarea denumirii fabricii în AL-KA, un acronim al primelor două litere din numele celor două familii – Alboth și Kaiser.

Afacerea AL-KA s-a dezvoltat continuu, rămânând însă una de familie. Cu puțin timp înainte de 1970, direcția companiei a fost reorientată, mai mult către export, prin urmare s-a decis schimbarea, din nou, a denumirii companiei și modificarea mărcii în Kaiser Porzellan deoarece numele era mai melodios, fapt ce juca un rol important în afara Germaniei de Vest.

În această perioadă au fost produse o mulțime de figurine bazate pe modelele lui Giuseppe Cappé și Karl Tutter și multe modele pentru veselă s-au bazat pe munca unor  designeri precum K. Nossek.

În 1982, Kaiser Porzellan devenise un nume la nivel mondial și în special printre colecționari, precum și iubitorii de porțelan, figurinele de animale devenind extrem de dorite. Aniversarea a 200 de ani a Statelor Unite ale Americii a ocazionat crearea unui model al emblemei naționale și al păsării naționale a SUA – vulturul pleșuv – într-o ediție strict limitată de 200 de piese, modelate în dimensiunea sa naturală, de cunoscutul sculptor italian, profesorul Giuseppe Tagliariol . Prima piesă finită, #001, a fost prezentată președintelui SUA Ronald Reagan pe 5 octombrie 1982 de către Hubertus Kaiser , care a prezentat și #047 fostului prim-ministru britanic Margaret Thatcher pe 13 iunie 1984.

Compania a rezistat până în 2001, când a intrat în insolvență. A fost cumpărată de PM Kapital GmbH & Co. KG și numită Kaiser-Porzellanmanufaktur Staffelstein GmbH & Co.

Ambalare
 • Cutie ambalată festiv, gata de oferit cadou
 • Panglică festivă roz
 • Umplutură din lână de lemn

Setul cadou este gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București. Factura nu se va regăsi în colet, ci va fi trimisă pe email, cumpărătorului.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ: piesele de porțelan din cadoul  # FLAMINGO sunt vintage, în stare impecabilă. 

CADOU # FLAMINGO

Set cadou cu vază din porțelan fin, lumânare parfumată cu uleiuri esențiale și farfurie suport pentru lumânare

 • vază din porțelan fin, pictată manual și decorată cu aur, marca ALKA, Bavaria (din anii 1956 – 1960)

 • lumânare parfumată în formă de trandafir

 • farfurie suport pentru lumânare, din cel mai cunoscut porțelan din lume, marca Rosenthal (din anii 50)

 • cutie ambalată festiv

 • panglică roz, din satin

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

230,00 lei

1 în stoc

SKU: 00343 Categorii: ,