MAGAZIN COSMETICE NATURALE

#REGINA este un cadou memorabil, format dintr-un set de ceai pentru 2 persoane, decorat cu aur, produs în urmă cu 74 de ani.

Finețea și calitatea pieselor ce-l compun este la cote maxime. L-am denumit Regina pentru că va fi, cu siguranță, tratat ca o regină în noua casă pe care o va înnobila.

Setul cadou este format dintr-un serviciu de ceai/cafea pentru 6 persoane, din porțelan fin ca mătasea și decorat manual cu aur, marca Zeh Scherzer, Bavaria și o față de masă din bumbac, brodată.

Marca Zeh Scherzer Bavaria face parte din categoria porțelanurilor de lux, alături de Rosenthal și Hutschenreuther.

Din păcate, fabrica de porțelan Zeh Scherzer este, astăzi, istorie, deoarece a fost închisă în anul 1992. Așadar, persoana care va avea acest serviciu impecabil și minunat de ceai sau cafea, va ține în palme o mică istorie a porțelanului fin, bavarez, ce nu mai poate fi niciodată reprodus.

Setul cadou # REGINA are următoarele piese componente:

Setul de ceai/cafea pentru 2 persoane, din porțelan deosebit de fin, produs în 1949, conform mărcii de identificare.

Serviciul de ceai/cafea face parte din colecția Elite a mărcii Zeh Scherzer. Porțelanul este fin, la atingere, fiind asemănător cu mătasea. Este deosebit de ușor și translucid, ceea ce relevă o calitate superioară, prin procesul de fabricație. Are culoarea fildeșului și este decorat cu motive dantelate din aur. Capacele ceainicului și zaharniței, au butoane sub formă de floare, tivită cu aur.

Setul de ceai este alcătuit din:

 • 2 cești 
  • Dimensiuni: ceașcă – volum = 150 ml, înălțime = 6 cm, diametru = 9.5 cm
 • 2 farfurii suport pentru cești
  • Diametru: 14.5 cm
 • 2 farfurii pentru aperitiv/desert
  • Diametru: 20 cm
Scurt istoric al producătorului de porțelan Zeh Scherzer, Bavaria

Firma a fost înființată în anul 1880, în Rehau, de către Johann Nicol Adam Zeh.

Partenerii săi au fost Johann Michael Scherzer junior, Georg Adam Winterling, Johann Nicol Jacob junior, Johann Andreas Karl Wolfel și Johann Paulus Hertel.

În 1908, compania a deschis propriul departament de artă. În 1910 a fost transformată într-o societate cu răspundere limitată (Porzellanfabrik Zeh, Scherzer & Co. AG). A exportat peste 70% din producție în Statele Unite. Calitatea produselor Zeh Scherzer a fost comparată cu Rosenthal și Hutschenreuther.

În 1924, compania a cumpărat Porzellanfabrik Elster situat în Mühlhausen în Saxonia și a deținut-o până în 1935.

În 1992, compania a încetat producția de porțelan, așa cum s-a întâmplat cu multe alte fabrici de porțelan bavarez, sufocate de invazia porțelanului ieftin din Est.

SETUL ESTE AMBALAT FESTIV ȘI ESTE LEGAT CU O FUNDĂ ASORTATĂ, GATA DE OFERIT CADOU.

Poate fi asociat cu setul cadou # REGINA și să constituie un serviciu complet pentru 8 sau 10 persoane, mai ales dacă vă propuneți să oferiți un dar de nuntă sau pentru casă nouă.

Dacă doriți ca setul să fie oferit cadou surpriză, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau îl putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadou sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ: piesele din porțelan ale acestui set cadou sunt vintage, dar de o calitate impecabilă.

 

CADOU # REGINA – SET DE CEAI PENTRU 2 PERSOANE

Set de ceai/cafea pentru 2 persoane, din porțelan fin ca mătasea și decorat manual cu aur, marca Zeh Scherzer, Bavaria (din 1949), format din 6 piese

 • 2 cești

 • 2 farfurii suport pentru cești

 • 2 farfurii pentru aperitiv/desert

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

250,00 lei

Stoc epuizat

SKU: 00275 Categorii: ,