MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou # SUPERB`ART conține piese din porțelan vintage, deosebit de frumoase, specifice începutului de secol XX, când servirea ceaiului era o artă.

Ceainicul, carafa pentru frișcă și recipientul pentru zahăr sunt decorate pe fiecare toartă cu flori din aur. Marginile sunt dantelate în relief, iar capacul este deosebit de frumos ornat cu frunze stilizate, din aur.

Dați click pe fiecare imagine, pentru a mări și a observa în detaliu frumusețea acestor piese.

 • Un ceainic mare, din porțelan fin vintage bavarez, din anii 20 – 30. Este pictat manual cu flori mărunte multicolore și îmbogățit cu decor floral din aur. La cei 100 de ani ai săi, timpul și-a lăsat mici amprente pe zonele proeminente ale mănușii ceainicului.
  • Dimensiuni: volum = 1100 ml,  înălțime = 24 cm
 • Carafă pentru lapte sau frișcă, din porțelan bavarez, pictat și decorat manual cu aur, din același serviciu.
  • Dimensiuni: volum = 200 ml, înălțime = 14 cm
 • 4 seturi pentru ceai, din porțelan fin englezesc, pictat și decorat manual cu aur (din anii 40 – 50). Porțelanul este atât de fin, încât este transparent, atunci când este pus contra luminii (v. ultima imagine). Deși seturile pentru ceai sau cafea nu sunt din același serviciu cu ceainicul, ele se potrivesc împreună, stilul fiind comun: flori colorate pictate manual și decor realizat cu aur. Acest model era deosebit de apreciat și căutat în epocă. Cele patru seturi sunt ceva mai tinere, fiind produse în anii 40 – 50.
  • Dimensiuni; ceașcă – volum = 140 ml, înălțime = 8 cm, diametru = 9 cm; farfurie suport – diametru = 14 cm
 • 4 farfurii pentru desert/aperitiv din porțelan fin englezesc, pictat și decorat manual cu aur (din anii 40 – 50), din același serviciu cu seturile pentru ceai/cafea.
  • Diametru = 19 cm

BONUS: Recipient pentru plicuri de ceai sau pentru flori cu cozi scurte, pictat și decorat manual cu aur, din același serviciu cu ceainicul și carafa pentru frișcă

Setul cadou este ambalat festiv, legat cu fundă asortată, gata de oferit.

Dacă doriți ca acest cadou să fie o surpriză, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau îl putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ: piesele acestui set cadou sunt vintage. Pentru piesele de porțelan vintage, urmele timpului devin o calitate, nu un defect. Recomandăm ca porțelanul fin, vintage, să fie spălat doar manual, cu bureți moi și detergenți non-agresivi.

CADOU # SUPERB`ART

Cutie cadou cu ceainic mare, 4 seturi pentru ceai/cafea și carafă pentru lapte, din porțelan fin decorat cu aur

 • ceainic mare, din porțelan bavarez, pictat și decorat manual cu aur (din anii 20 – 30)

 • carafă pentru lapte, din porțelan bavarez, pictat și decorat manual cu aur (din anii 20 – 30)

 • 4 seturi pentru ceai, din porțelan fin englezesc, pictat și decorat manual cu aur (din anii 40 – 50)

 • 4 farfurii pentru desert/aperitiv din porțelan fin englezesc, pictat și decorat manual cu aur (din anii 40 – 50)

 • BONUS: recipient pentru plicuri de ceai sau pentru flori cu cozi scurte, pictat și decorat manual cu aur (din anii 20 – 30)

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

SKU: 00266 Categorie: