MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Tableta din ceară naturală 100% soia este destinată parfumării sertarelor, dulapurilor cu haine sau altor spații de mici dimensiuni.

Are formă de margaretă, deosebit de atrăgătoare.

Parfumul este suav floral, un blend pr0priu HERBALL, cu uleiuri esențiale.

Tableta din ceară de soia poate fi folosită și pe lampa de aromaterapie, care folosește o lumânare pastilă pentru încălzire. În acest caz, tabletele se pot folosi în mod repetat, la fiecare încălzire a lămpii, acestea eliberând parfumul în spațiul ambiental.

Candela de aromaterapie se găsește aici.

  • Diametru:  5.5 cm (petalele cele mai scurte) – 6 cm (petalele cele mai lungi)
  • Grosime: 0.7 – 1 cm
  • Greutate: aprox 20 g
AMBALARE

Tableta este ambalată în săculeț din organza albă, care se leagă cu panglici înguste din satin alb. Săculețul cu tabletă poate fi agățat de capul umerașului de haine.

MOD DE FOLOSIRE PENTRU AROMATERAPIE:

Se așază tableta de ceară în bolul candelei de aromaterapie și se aprinde o lumânare de tip pastilă, așezată dedesubt. Pe măsură ce suprafața candelei se încălzește, tableta din ceară se topește, iar substanțele volatile ale uleiului esențial se evaporă și parfumează încăperea. În același timp, petalele de flori plutesc în ceara fluidă, contribuind cu propriul lor parfum suav și creând o atmosferă romantică.

O tabletă din ceară de soia are ca timp de ardere aproximativ 10 ore.

Curățarea candelei se face cu ușurință, astfel: după stingerea lumânării, când ceara este încă fluidă, dar nu fierbinte, se îndepărtează cu un prosop de hârtie, apoi se spală cu detergent de vase. Ceara de soia este naturală. Nu conține parafină sau alți aditivi sintetici ori toxici.

Nu lăsați niciodată nesupravegheată candela cu lumânarea aprinsă.

Nu manevrați candela când ceara este fluidă și fierbinte.

Feriți copiii și animalele de companie să intre în contact cu candela de aromaterapie, pentru a-i feri de accidente.

Tabletele pot fi folosite și fără a fi încălzite, pentru a parfuma spații mici precum băi, dressinguri, dulapuri, sertare etc.

Fără parafină || Fără stearină || Fără coloranți artificiali 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

Deoarece produsele noastre sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

TABLETĂ PARFUMATĂ PENTRU SERTARE ȘI DULAPURI

Tabletă parfumată pentru sertare și dulapuri, în formă de margaretă

  • din ceară naturală, 100% soia

  • parfumată cu uleiuri esențiale, blend original HERBALL

  • pentru parfumarea spațiilor mici, a dulapurilor și sertarelor

  • pentru aromaterapie

  • parfum suav floral, de primăvară

COMANDĂ MINIMĂ TOTAL PRODUSE: 98 LEI, la care se adaugă costul transportului.

20,00 lei