MAGAZIN PRODUSE NATURALE HANDMADE

Crema solidă este rar întâlnită printre produsele cosmetice din România, tocmai de aceea, la HERBALL, am optat pentru această formulă. Ne place ideea de a folosi cât mai puțin ambalaj și apă deloc. Fără apă în produs, nu este necesar conservant.

CE ESTE CREMA SOLIDĂ

Este un bloc solid, depozitat într-un recipient reutilizabil, care ocupă foarte puțin spațiu, tocmai pentru a putea fi purtat în geantă, pus într-un sertar la birou etc. Poate fi folosit pentru îngrijirea mâinilor, a cuticulelor sau oriunde pe corp, în zonele cu piele uscată, coate, călcâie ori pentru masaj. Este ideală pentru hidratarea mâinilor, agresate de folosire frecventă a dezinfectanților și a săpunurilor cu aditivi sintetici, pe care îi întâlnim în grupuri sanitare de la serviciu și din magazine, restaurant etc.

CE CONȚINE

Este realizată în întregime din unturi și uleiuri vegetale, la care am adăugat ceară de albine neprocesată industrial, provenită de la un mic apicultor local. Conține extract de gălbenele din producția proprie, unt de cacao, ulei de cocos. Este parfumată cu uleiuri esențiale. În timp ce adăugarea de apă într-o loțiune funcționează pentru a vă hidrata pielea, excesul de apă poate duce la o loțiune mai subțire și mai ușoară, cu mai puține beneficii pentru piele. Crema solidă nu conține substanțe chimice potențial periculoase care se găsesc în produsele de loțiune lichidă, cum ar fi ftalați, formaldehidă, acid para-aminobenzoic (PABA), etanolamine și petrol. Nu conține niciun fel de colorant, culoarea galbenă fiind dată de culoarea cerii și a extractului de gălbenele.

CUM SE FOLOSEȘTE

Se ține între palme câteva secunde până la un minut, înainte de utilizare, în funcție de temperatura ambientală. Căldura corpului va topi ușor stratul exterior al blocului și va permite aplicarea cu ușurință a cremei. Se poate folosi și fără așteptare, trecând ușor cu blocul de cremă pe suprafața pielii, cu aceleași mișcări ca și când v-ați spăla cu un săpun solid, însă fără a utiliza apă. Este suficientă o peliculă foarte subțire de cremă la fiecare folosire. Se întinde bine pe piele și se masează până la absorbția completă. Se consumă foarte puțin la fiecare aplicare.

 

Fără vaselină || Fără coloranți || Fără conservanți  || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în produsele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se îngrijesc de alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și luați legătura cu medicul. Vă rugăm să nu raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

 

Greutate

20 g, 40 g

CREMĂ SOLIDĂ PENTRU MÂINI ȘI CORP

20 g sau 40 g

  • Pentru cuticule, călcâie și coate
  • Cu extract de gălbenele și unt de cacao
  • Parfumată cu uleiuri esențiale
  • FĂRĂ CONSERVANȚI
  • FĂRĂ COLORANȚI
  • 100% naturală

COMANDĂ MINIMĂ TOTAL PRODUSE: 98 LEI, la care se adaugă costul transportului.

 

29,00 lei49,00 lei