MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Săpunul conține fibre de mătase naturală, ceea ce-i conferă sau finețe speciale, alături de componentele sale saponificate, care sunt uleiul de ricin, uleiul de cocos și untura. Este recomandat pentru tenul acneic, dar și pentru tenul uscat, care se descuamează.

Spuma cremoasă curăță pielea fără să o usuce.

Untura a fost folosită de mii de ani în fabricarea săpunurilor și a produselor cosmetice, iar cosmetologia modernă revine la acest ingredient benefic pielea, în primul rând pentru că are o structură asemănătoare pielii umane, ceea ce face ușor de absorbit și deloc nociv, ba. dimpotrivă, benefice pielii, spre deosebire de ingrediente sintetice similare. Untura folosită de noi este curată, nefolosită și nu miroase deloc în produsul finit, procesul de producție ”la rece” (cold process) fiind diferit de vechile metode, ale bunicilor, de a pregăti săpunului prin fierbere.

Săpunul este parfumat cu uleiuri esențiale de mentă, lavandă și eucalipt.

Poate fi folosit și ca șampon solid, dar trebuie să știți că nu folosiți, de regulă, un șampon 100% natural, veți avea nevoie de timp de adaptare a părului la noul săpun.

Substanțele volatile conținute de uleiurile esențiale sunt eliberate în contact cu apa caldă, de aceea, când săpunul se află în stare uscată, mirosul său va fi estompat. Săpunurile care miros persistent și puternic chiar și prin ambalaj, conțin parfumant artificial. Produsele HERBALL nu conțin parfum sintetic, mirosul discret de plante fiind dat în mod exclusiv de uleiuri esențiale și de maceratele din plante preparate în laboratorul propriu. Cosmeticele HERBALL sunt realizate 100% artizanal.

Pentru o durată optimă, între utilizări, se recomandă păstrarea produsului pe o săpunieră cu orificii sau cu grătar, care să nu rețină apa.

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se îngrijesc de alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și luați legătura cu medicul. Vă rugăm să nu raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

INGREDIENTE

INGREDIENTE (INCI): uleiuri saponificate de cocos (Cocos Nucifera (Coconut) Oil, untură (Adeps Suillus), ricin (Ricinus Communis Seed Oil), fibre de mătase naturală (silk), uleiuri esențiale de lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), mentă (Mentha Piperita Oil), eucalpit (Eucalyptus Globulus Leaf Oil).

NU CONTINE PARFUM

SĂPUN CU RICIN & MĂTASE

100 g

  • Parfumat cu uleiuri esențiale de mentă, lavandă și eucalipt
  • Cu fibre de mătase naturală
  • Cu ulei de ricin
  • Pentru ten acneic
  • 100% natural

COMANDĂ MINIMĂ TOTAL PRODUSE: 98 LEI, la care se adaugă costul transportului.

28,00 lei

Stoc epuizat