MAGAZIN PRODUSE NATURALE HANDMADE

Un săpun de lux, prin finețea lui, dar și prin proprietăți.

Are un conținut bogat în unt de cacao, dublu față de proporția maximă care se folosește de obicei în săpunuri. Spuma pe care o formează, deosebit de fină și consistentă, mângâie pielea. Este un săpun cremă, care poate fi folosit la curățarea tenului, chiar și de persoane cu pielea sensibilă sau dificilă. De asemenea, conține ulei de orez, cu proprietăți recunoscute în îngrijirea pielii.

Argila caolin este un absorbant al secrețiilor în exces ale activităților, ajută la eliminarea impurităților și îmbunătățește condiția pielii. Este potrivită pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul uscat sau sensibil, fiind un purifiant blând. Conținutul de săruri minerale face din argila caolin o sursă de remineralizare a pielii uscate, a tenului matur, redându-i finețe și catifelare.

Laptele conține proteine ​​și grăsimi, dar și vitamine și minerale: vitamina A, vitamina D, vitamina E, vitamina K, enzime, complexul de vitamina B, calciu, iod, magneziu, zinc, potasiu, fosfor, în cantități mici acizi grași Omega 3 și Omega 6. De asemenea, laptele conține acid lactic, un element cu proprietăți exfoliante.

Săpunul Sensitive nu conține niciun fel de parfum, fiind special creat pentru persoane cu piele sensibilă, pentru tenuri acneice, care trebuie protejate de orice contact posibil alergen. Apa folosită în formula săpunul Sensitive este apa florală de lavandă, care are, de asemenea, proprietăți calmante, cicatrizante.

Recomandăm folosirea săpunul Sensitive împreună cu apa florală de trandafiri și crema de trandafiri, pentru o îngrijire completă a tenului, 100% naturală.

Pentru o durată optimă, între utilizări, se recomandă păstrarea produsului pe o săpunieră cu orificii sau cu grătar, care să nu rețină apa.

 

 Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în produsele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se îngrijesc de alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și luați legătura cu medicul. Vă rugăm să nu raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

INGREDIENTE

INCI: uleiuri saponificate de măsline (Olea Europaea (Olive) Oil), unt de cacao (Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter), cocos (Coconut Oil), ricin (Ricinus Communis Seed Oil), argilă caolin (Kaolinite), lapte (LAC), fibre de mătase naturală (silk).

SĂPUN FĂRĂ PARFUM, CU LAPTE & ARGILĂ CAOLIN

100 g

  • Săpun cremă, de lux

  • FĂRĂ PARFUM

  • Cu fibre de mătase și ulei de orez

  • Pentru piele sensibilă

  • 100% natural

COMANDĂ MINIMĂ TOTAL PRODUSE: 98 LEI, la care se adaugă costul transportului.

28,00 lei