MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # AZURUL ÎNGERILOR reunește două opere de artă, de categorii diferite, cu câteva elemente comune – culoarea, sensibilitatea, unicitatea. Le asociază într-un dar, cu siguranță, impresionant.

Setul cadou conține:

  • Tablou art print, semnat Mihaela Laslo, pictor restaurator. Printul de artă este realizat pe hârtie presată la rece, de 300 gsm, acid free, după acuarela originală  The Other Selves a autoarei Mihaela Laslo. Printul are aceleași dimensiuni cu lucrarea originală și a fost prelucrat de artistă cu tușe aurii, pentru a reproduce cât mai fidel prețiozitatea lucrării originale.
  • Dimensiuni print: 21 x 30 cm.  Dimensiuni tablou: 30 x 40 cm
  • Suport pentru bijuterii din porțelan mat japonez, marca Noritake. Piesa este pictată manual, are în relief medalioane glazurate, cu flori multicolore pe fond negru și detalii aurite, în relief. Pe spate, piesa este glazurată. Interiorul azuriu este mat, tip ”porțelan biscuit”. Piesa este una rară și, conform ștampilei de pe spate, a fost realizată în anii 1920. Platoul este într-o stare perfectă, fără urme de uzură. Dimensiuni: 19 cm x 19 cm

Ce este porțelanul biscuit

Porțelanul biscuit este porțelanul neglazurat , alb tratat ca produs final, cu aspect mat și textură la atingere. A fost utilizat pe scară largă în ceramica europeană, în principal pentru obiecte sculpturale și decorative, cu altă destinație decât vesela și, deci, care nu au nevoie de glazură pentru protecție.

Temperatura de ardere a porțelanului biscuit este astăzi de cel puțin 1000°C, deși temperaturile mai ridicate sunt frecvente. Arderea articolelor care are ca rezultat articolul de biscuit provoacă modificări chimice și fizice permanente. Acestea au ca rezultat un articol mult mai dur și mai elastic, care poate fi încă poros, iar acest lucru poate ușura aplicarea glazurilor. Prima ardere se numește ardere de biscuit, iar a doua ardere de glazură.

Scurt istoric al producătorului de porțelan japonez, Noritake

Istoria Noritake începe în 1876, la New York, unde frații Morimura înființaseră o firmă care importa porțelanuri din Japonia, felinare de hârtie și alte articole pentru cadouri. În 1904, în satul Noritake, o mică suburbie de lângă Nagoya, Japonia, a fost înființată prima fabrică, precursorul Noritake de astăzi. Scopul a fost de a crea veselă în stil occidental pentru export. A durat până în 1914 pentru a crea prima farfurie din porțelan potrivită pentru export. Cele mai vechi farfurii de masă au fost în mare parte pictate manual, adesea cu aplicații generoase de aur. La începutul anilor 1920, Noritake a introdus tehnici de asamblare în linie, care au permis producția în masă de veselă de înaltă calitate, dar la prețuri accesibile. În deceniile următoare, Noritake a continuat să-și perfecționeze capacitățile de producție și să se extindă pe piețele din întreaga lume.

  • Față de masă/centru de masă, din bumbac, brodată cu flori albastre. Dimensiuni: 86 x 86 cm

Setul cadou este ambalat festiv, gata de oferit.

Îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau îl putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

 

CADOU # AZURUL ÎNGERILOR

Setul cadou conține:

  • art print după acuarelă, semnat Mihaela Laslo, pictor restaurator. Ediție limitată
  • suport pentru bijuterii din porțelan japonez de lux, pictat manual, cu detalii aurite, marca Noritake 
  • față de masă/centru de masă, din bumbac, brodată cu flori albastre

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

Ultimele livrări din acest an vor fi efectuate pe 15 decembrie. Comenzile înregistrate după această dată vor fi expediate începând cu 8 ianuarie 2023.