MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Se poate conține un vas mare din porțelan, cobalt, decorat cu aur coloidal și față de masă din bumbac, brodată cu motiv de Crăciun și Anul Nou. Fața de masă are margine din dantelă, croșetată manual.

Vasul cobalt poate fi folosit în mai multe moduri:

  • centru de masă, decorativ, pentru înfrumusețarea mesei
  • obiect decorativ, simplu sau încărcat cu flori, plante, aranjamente de Sărbători etc.
  • vas de depozitare, cu un aspect special

Vasul cobalt este din porțelan fin, vintage, de o calitate deosebită. Este pictat manual, cu aur coloidal cu un buchet de crini, pe marginile vasului si bumbul capacului.

Dimensiuni vas cobalt:

  • Înălțime = 22 cm fără capac, respectiv 28 cm cu capac
  • Circumferința maximă = 50 cm
  • Greutate = 1,2 kg

Fața de masă, din bumbac 100%, este brodată cu mai multe tipuri de broderie: motive brodate, specifice Sărbătorilor de Crăciun. Poate fi  centru de masă, așezat peste o față de masă de mari dimensiuni, uni. Cu siguranță, va da o notă festivă mesei de Sărbători. Dimensiune: 80 cm x 80 cm.

Poate fi folosită atât ca față pentru o masă mică, rotundă sau pătrată, cât și ca centru pentru o masă de mari dimensiuni, așezată peste o față de masă uni.

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă puteți transmite și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fund. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ  : piesele acestui set cadou sunt vintage. 

CADOU # COBALT ȘI AUR

Setul cadou conține:

  • vas decorativ înalt, din porțelan albastru cobalt, decorat cu aur
  • față de masă din bumbac 100%, brodată cu motive de Crăciun

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

Ultimele livrări din acest an vor fi efectuate pe 15 decembrie. Comenzile înregistrate după această dată vor fi expediate începând cu 8 ianuarie 2023.

320,00 lei

Stoc epuizat