MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul #FLOWER POWER este unul deosebit, prin decorul pieselor ce îl alcătuiesc. În culori puternice, forme precis definite, cu dimensiuni și textură speciale, ambele piese sunt potrivite împreună, deși ”întâlnirea” a fost una neplanificată. În mod cert, va impresiona, în primul rând, persoana care îl va primi, și apoi orice vizitator al casei sau biroului său. Un cadou de colecție, în adevăratul sens al cuvântului!

Setul cadou #FLOWER POWER conține:

  • Vas decorativ înalt, din porțelan vintage, marca Winterling, serie rară Boutique Collection. Vasul poate fi folosit ca vază, ca suport pentru aranjamente florale în mijlocul unei mese festive sau ca vas decorativ pe o poliță, într-un loc iluminat artistic, la fel de bine într-un hol, precum și în dormitor, living sau birou. Dimensiuni: înălțime = 33 cm (cu capac), circumferință maximă = 40 cm
  • Față de masă din pânză țesută manual, din fibre de cânepă (tort), brodată de mână, cu un model deosebit de frumos. Dimensiuni = 87 x 89 cm. Poate fi folosită și în centrul unei mese de mari dimensiuni, așezată peste o față de masă uni.

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : piesele acestui set cadou sunt vintage. 

CADOU # FLOWER POWER

Setul cadou conține:

  • vas decorativ înalt, din porțelan vintage, marca Winterling, serie rară Boutique Collection
  • față de masă din pânză de tort, țesută și brodată manual

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

Ultimele livrări din acest an vor fi efectuate pe 15 decembrie. Comenzile înregistrate după această dată vor fi expediate începând cu 8 ianuarie 2023.