MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou conține:

  • Platou festiv, din porțelan englezesc, marca WEDGWOOD, colecția The Victoria & Albert Museum, Christmas Plate (1989), ediție limitată. This piesă este rară, greu de găsit pe piață. Poartă numărul 39 și semnăturile designerilor. Porțelanul este deosebit de fin, ușor și translucid, caracteristici ale porțelanului de calitate superioară. Mențiunea Bone China de pe verso certifică acest fapt. Porțelanul tip Bone China este realizat printr-o tehnică specială, care are rezistență și duritate porțelanului fin. Diametru = 22 cm

Scurt istoric al mărcii WEDGWOOD

Marca WEDGOOD a fost folosită pentru prima dată de Josiah Wedgwood, în 1759, fiind primul ceramist remarcabil care și-a marcat marfa cu propriul său nume. Josiah Wedgwood a fost unul dintre cei mai cunoscuți artizani de ceramică din Anglia. El a reușit să transforme meșteșugul ceramicii, considerat a fi unul rudimentar, rural, într-o artă. A creat piese de ceramică frumos colorate și atent finisate, a creat piese durabile, depășindu-și toți concurenții. Marca Wedgwood a devenit un nume cunoscut și recunoscut, fiind una dintre cele mai faimoase din lume.

  • Față de masă festivă, din bumbac, brodată cu fir auriu și margine croșetată manual, cu fir de bumbac alb. Poate fi  centru de masă, așezat peste o față de masă de mari dimensiuni, uni. Cu siguranță, va da o notă festivă mesei de Sărbători. Dimensiuni: 85 x 85 cm.
  • Tablou cu acuarelă, semnată #MaPosArt, pe hârtie Fabriano, 300g, dimensiuni 12.5 x 17.5.  Prin lucrările sale, artista Mari Popescu transmite un mesaj deosebit : ”Dragostea pentru frumos este primul pas în dezlegarea misterului creației sufletului tău, alături de al celuilalt!”. Dimensiune tablou = 18 cm x 13 cm

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă poți să îl dăruiți, să putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă puteți transmite și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fund. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ  : piesele din porțelan ale acestui set cadou sunt vintage. 

CADOU # HIBERNAL, MĂCEȘE

Setul cadou conține:

  • platou festiv, din porțelan englezesc, marca WEDGWOOD, colecția The Victoria & Albert Museum, ediție limitată, piesă rară
  • față de masă/centru de masă din bumbac, brodată
  • tablou cu acuarelă, semnată #MaPosArt

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

Ultimele livrări din acest an vor fi efectuate pe 15 decembrie. Comenzile înregistrate după această dată vor fi expediate începând cu 8 ianuarie 2023.