MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # INSORIT este creat pentru a aduce soare în casă, chiar și în zile mohorâte. Trandafirii galbeni pictați manual pe porțelanul fin, englezesc sunt asortați cu ambalajul din hârtie de mătase al apei de trandafiri și cu florile brodate manual de pe fața de masă din bumbac. O frumusețe!

Cadoul conține:

  • Set pentru ceai sau cafea din porțelan englezesc Gladstone, Staffordshire, format din ceașcă și farfurie suport. Dimensiuni: ceașcă – înălțime = 7 cm, diametru = 8.5 cm, volum = 200 ml; farfurie suport pentru ceașcă – diametru = 14 cm
  • Lumânare naturală, parfumată cu uleiuri esențiale. În ceașcă, este turnată manual  sau luminare parfumată, din ceară 100% soia. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă dulce, cuceritoare, specifică Sărbătorii Crăciunului. Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară topită, fluidă. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 0,5 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu lumină blândă, fără fum și fără funingine.
  • Apă florală de trandafiri (100 ml), 100 % naturală, obținută din distilarea florilor de trandafiri Rosa Damascena din cultură ecologică.
  • Săpun 100% natural, cu gălbenele & mătase (100 g)
  • Față de masă din bumbac și in, brodată manual. Poate fi  centru de masă, așezat peste o față de masă de mari dimensiuni, uni. Cu siguranță, va da o notă festivă mesei de Sărbători. Dimensiune: 88 x 88 cm.

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : cu excepția produselor cosmetice, piesele  acestui set cadou sunt vintage. Ceașca are mici ștersături ale auriului pe toartă, însă acestea sunt puțin vizibile, datorită modelului folosit în decorare 

CADOU # ÎNSORIT

Setul cadou conține:

  • set pentru ceai sau cafea din porțelan vintage englezesc, marca Gladstone, Staffordshire
  • lumânare naturală, parfumată cu uleiuri esențiale, turnată în ceașcă
  • apă florală de trandafir
  • săpun cu gălbenele & mătase
  • față de masă brodată manual

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

Ultimele livrări din acest an vor fi efectuate pe 15 decembrie. Comenzile înregistrate după această dată vor fi expediate începând cu 8 ianuarie 2023