MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou # PARFUM este unicat și conține piese de porțelan fin bavarez, vintage, din două colecții diferite, dar care se potrivesc bine împreună. Celelalte componente ale setului cadou au rolul de a inmiresma casa cu parfumuri naturale, verzi, ierboase, de plante, fara elemente sintetice.

Ce conține setul cadou:

 • Un set de porțelan vintage bavarez pentru cafea scurtă sau espresso, marca Oscar Scheller, format dintr-o ceașcă mică și farfuria de suport, o miniatură superb decorată cu motive aurii suprapuse pe o bordură verde smarald, care se combină excelent cu rozul trandafirilor, pe fond alb. Dimensiuni ceașcă: H 4 cm x D 7 cm. Farfuria, diametru de 11 cm.Compania care a produs această piesă artistică, a fost fondată în 1882 de omul de afaceri Oscar Schaller. După zece ani, și-a schimbat marca în simbolul „S & C” stilizat pentru Schaller & Co. Din 1917, compania a cunoscut o ascendență uimitoare fiind preluată de Gebrüder Winterling OHG și redenumită în Oscar Schaller & Co. Nachfolger. A urmat dezvoltarea, prin achiziția de noi fabrici, inclusiv a  companiei Triptis, Turingia,  care a rămas o fabrică de sine stătătoare până la exproprierea și naționalizarea parțială în 1947 și finalizată, apoi, în 1949, după înființarea Germaniei de Est. În 1950, compania a fost schimbată la statutul de corporație, membrii familiei fiind principalii acţionari. Toate companiile fiice au fost redenumite în Gebrüder Winterling, iar mărcile folosite până atunci au fost schimbate. În 2000, Winterling a dat faliment, instalațiile și marca fiind preluate de Triptis Turingia, care a intrat și ea în insolvență în 2004.
 • Zaharnița și carafa pentru lapte, din porțelan vintage marca Bareuther, devin însoțitoarele setului pentru cafea, într-o simbioză asemănătoare celei dintr-o grădină primăvăratică. Bareuther Bavaria începe producția de porțelan în 1866, cu fostul șef al fabricii de porțelan Huschenreuther. Până în 1904, trece prin mâinile mai multor proprietari, schimbă denumiri, se dezvoltă, devine cunoscută pentru stilul de decorare ”Indisch Blau”. Datorită standardelor înalte de calitate, reputația companiei a explodat. În 1904 avea 600 de angajați, pentru a putea face față cererii de produse, iar în 1907, s-a transformat într-o corporație. În timpul celui de-al doilea război mondial, instalațiile au fost aproape complet distruse, iar fosta forță de muncă impresionantă a fost spulberată. Consiliul de administrație era însă complet funcțional, iar după război, unul dintre primii pași a fost să ia legătura cu foștii muncitori ai fabricii de porțelan Königszelt, care erau practic fără adăpost, deoarece fosta Silezie a fost declarată teritoriu polonez, iar toți germanii rămași au fost forțați să plece. Așa a reușit să-și revină rapid, începând producția, mai întâi, a produselor ieftine, cerute de piață după război, dar a redevenit unul dintre cei mai mari producători din Germania, în perioada 1955 – 1965. În comemorarea evenimentelor de după război, compania a creat marca de fabrică „Königszelt Bayern” (Königszelt Bavaria) în anul 1979. În 1969, ajunsese la 1000 de angajați. După 1990 însă, concurența din țările cu salarii mici a dus la tot mai multe concedieri. Compania a trebuit să dea faliment în 1994, iar în 2006, fabrica abandonată a fost demolată.
 • Așadar, aveți ocazia să țineți în palme un porțelan ce nu mai poate fi reprodus, dar care aduce cu sine o mică parte din istoria porțelanului fin de Bavaria.
 • Parfum natural cu bețe din ratan, pentru cameră, 100% natural (50 ml). Are aromă verde, ierboasă, dată în mod exclusiv de ingrediente naturale. Imaginați-vă că sunteți într-o grădină cu iarba verde proaspăt tunsă, că frecați între palme frunze de busuioc și aveți în preajmă tufe de lavandă, rozmarin și salvie. Așa miroase parfumul nostru de cameră!
 • Parfum spray pentru lenjerie, 100% natural, care poate fi folosit și ca element de aromaterapie înainte de somn. 2 puf-uri aplicate pe fața de pernă sau pe lenjeria de pat înainte de culcare, va crea o ambianță plăcută, relaxantă.
 • Săculeț parfumant din bumbac cu plante medicinale și aromatice  de cuibărit între hainele din șifonier, între prosoape sau așezat la îndemână, pe birou, pentru al atinge din când în când. Vă răsplătește cu emiterea de substanțe odorante din plante, ce vă transpun din orașul aglomerat în mijlocul naturii.

CADOU # PARFUM

Setul cadou unic conține:

 • set de porțelan vintage bavarez pentru cafea scurtă sau espresso
 • zaharniță și carafă pentru lapte din porțelan vintage bavarez
 • parfum pentru cameră cu bețe din ratan, 100% natural
 • parfum spray pentru lenjerie, 100% natural
 • săculeț parfumant din bumbac, cu plante medicinale și aromatice

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.