MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Set cadou unicat, romantic, pentru o persoană cu adevărat deosebită.

  • Caseta de bijuterii din porțelan cobalt, vintage, marca Limoges,  este estimată a fi produsă în anii  50 – 60.  Este decorată cu aur coloidal, având în centru o scenă Fragonard. Modelul a fost unul foarte apreciat la finalul secolului XlX – începutul secolului XX, îmbinând scena de inspirație Rococo cu detaliile  decorative stil Empire. Limoges este una dintre cele mai importante și mai vechi manufacturi de porțelan din Europa. Fondată în 1771, în apropierea unor zăcăminte importante de argilă caolin, care a permis producerea porțelanului rezistent, asemănător celui fabricat în China acelor vremuri, fabrica ocupă și astăzi un loc central în producția europeană de porțelan fin.
  • În casetă, este turnată manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, predominante fiind notele de iasomie și trandafir. După folosirea lumânării, urmele de ceară se spală cu detergent de vase, iar caseta de bijuterii se refolosește, fiind ea însăși o bijuterie. Poate adăposti inele și cercei.
  • Crema de trandafiri & argan, 100% naturală, este formulată cu mai multe tipuri de extracte de trandafir, uleiuri de argan și măceșe, extract de cireșe, toate având efect recunoscut anti-îmbătrânire.
  • Apa florală de trandafiri, obținută prin distilarea cu aburi a florilor de Rosa Damascena, este 100% naturală și poate fi folosită ca toner de persoanele cu ten sensibil, cu acnee, roșeață, inflamații cutanate etc.
  • Săpunul 100% natural, cu ricin și mătase, de o finețe specială.

Setul cadou conține, ca elemente decorative, porumbe, nuci și conuri de brad naturale. Este ambalat într-o cutie din fibră de lemn, legată cu o fundă din satin.

La cerere, putem include un mesaj scris de mână, de maximum 50 de cuvinte. Dacă doriți acest lucru, lăsați textul dvs. în nota de comandă.

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou Royal Blue Cobalt

Conține

  • lumânare parfumată într-o casetă din porțelan, marca Limoges
  • cremă de trandafiri & argan
  • apă florală de trandafiri
  • săpun ricin & mătase

 

258,00 lei

1 în stoc