MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # SAFARI este extravagant, romantic, delicat, special, minunat. Da, toate la un loc! Va fi cadoul care va crea reacția ” wow ”, fără doar și poate.

Pentru a crea o atmosferă specială, cu lumânări aprinse, dar nu orice fel de lumânări, în paharele cu picior, cu un model ”leopard”, sunt turnate lumânări naturale din ceară de soia. Nu există riscul ca paharele să se supraîncălzească, dacă lumânările nu sunt lăsate aprinse mai mult de 2-3 ore. Ceara de soia arde blând, fara funingine si fara fum.

Setul cadou conține:

  • 1 pahar de vin, cu picior, model leopard. Dimensiuni: înălțime = 23 cm, diametru = 7 cm
  • 1 lumânare parfumată turnată în pahar.Lumânarea este naturală, parfumată cu uleiuri esențiale, turnată manual , din ceară 100% soia. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă florală, cuceritoare.La prima aprindere, lumânarea trebuie să ardă până se formează un disc de ceară complet topită, pe toată suprafața recipientului. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 2-3 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, paharul se spală cu detergent de vase și se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice.

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă poți să îl dăruiți, să putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă puteți transmite și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fund. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

CADOU # SAFARI

Setul cadou conține:

  •  pahar de vin, cu picior, model leopard
  • luminare parfumată turnată în pahar

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.