MAGAZIN PRODUSE NATURALE HANDMADE

Setul cadou Silent Night este creat în serie foarte mică și conține:

  • O lumânare parfumată din ceară de soia, turnată manual și decorată cu condimente specifice Sărbătorilor,  Parfumul este dulceag, de biscuiși cu cafea și turtă dulce.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. După folosirea lumânării, urmele de ceară se spală cu detergent de vase, iar recipientul se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
  • Un săpun 100% natural cu decor de iarnă, în două culori. Săpunurile sunt colorate cu cărbune activ și cu argilă roz, iar seturile cadou conțin în mod aleatoriu o culoare sau alta, la fel și desenele. Dacă sunt comandate mai multe seturi, atunci vor fi repartizate echilibrat ambele culori. Toate săpunurile sunt parfumate cu același amestec de uleiuri esențiale: lavandă, mentă și eucalipt. Fiecare bucată de săpun cântărește aproximativ 100 g. Greutatea nu este exactă, întrucât, fiind realizat 100% manual, fiecare săpun este diferit de celelalte.
  • Cremă cu gălbenele & miere, probabil cea mai bună cremă pentru piele sensibilă pe care ați folosit-o vreodată, este 100% naturală și cea mai potrivită alegere pentru sezonul rece. Conține extract de gălbenele cultivate în grădina proprie și uscate la umbră, astfel încât să-și păstreze toate proprietățile calmante și antiinflamatorii recunoscute. Nu conține deloc apă și, prin urmare, nici conservanți. Crema Herball nu conține vaselină și este non ocluzivă. Este recomandată persoanelor cu piele sensibilă, uscată, iritată, cu escoriații, arsuri superficiale etc. Hrănește tenul și îi redă elasticitatea. În acest set cadou, crema este ambalată într-un borcan dins sticlă ambră, de 30 mL. Mai multe detalii despre creme găsiți aici. 

Setul cadou conține, ca elemente decorative, măceșe, nuci și conuri de brad naturale. Este ambalat într-o cutie kraft, legată cu o fundă din satin.

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 3 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou Silent Night

Set cadou, cu

  • lumânare parfumată din ceară de soia
  • săpun natural cu peisaj de iarnă
  • cremă cu gălbenele & miere

120,00 lei

12 în stoc