MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou unicat este potrivit pentru persoanele care iubesc produsele vintage deosebite, chiar dacă poartă vizibil patina timpului. Platoul din porțelan este marcat Made in England și este posibil să fi fost produsă în anii 30 – 40. Scena gen Fragonard, semnată de decoratorul piesei, și ornamentele argintii deosebit de fine aduc un farmec aparte acestei piese.

Fac pereche cu platoul din porțelan, care poate ocupa poziția centrală a mesei de Crăciun, o zaharniță și o latieră argintate. În zaharniță, am turnat manual o lumânare parfumată din ceară 100% soia, cu aromă dulceagă, de biscuiți cu ciocolată și turtă dulce.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore pentru a nu risca deteriorarea recipientului. După folosirea lumânării, urmele de ceară se spală cu detergent de vase, iar  recipientul se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe vas, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.

Lângă aceste produse argintii, își găsește locul și un fulg de nea stilizat, în realitate un săpun natural cu mătase, mentă și eucalipt, precum și un mic aranjament natural cu măceșe, porumbe, brad, conuri de brad și nuci.

Dimensiunile platoului sunt 30 cm x 15 cm, iar zaharnita are un volum de 250 mL ceară.

Setul cadou este ambalat într-o cutie kraft, legată cu o fundă din satin.

La cerere, putem include un mesaj scris de mână, de maximum 50 de cuvinte. În cazul în care doriți acest serviciu, introduceți textul dorit în nota de comandă.

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 3 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou Silver Evening

Set cadou unicat, cu

  • platou din porțelan englezesc vintage
  • lumânare parfumată din ceară, turnată în zaharniță argintată
  • latieră argintată, cu mic aranjament de Crăciun
  • săpun natural 

170,00 lei

Stoc epuizat

SKU: 0043 Categorie: Etichete: , ,