MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul #ULTRAMARIN este pentru cei îndrăgostiți de albastru. De ce nu, și de mare. Cafetiera seamănă cu un far, iar liniile albastre pe fond alb sunt clasice definiții ale uniformei marinărești.

Porțelanul bavarez vechi de cel puțin 60 de ani este de o finețe remarcabilă, piesele fiind translucide și ușoare. Cafetiera, 3 cești pentru cafea și 6 farfurii suport pentru cești fac parte din aceeași colecție.
Cele 6 farfurii pentru desert, decorate manual cu buchete de flori albastre, se potrivesc minunat cu setul de cafea și cu fața de masă. Împreună sunt minunate și compun un set cadou irezistibil.

Setul cadou este alcătuit din:

 • 3 cești pentru cafea, cu picior, din porțelan vintage bavarez, decorate cu linii albastru cobalt și aurii, deosebit de fine, ușoare și translucide. Capacitate: 150 ml
 • În fiecare ceașcă de porțelan, este turnată manual o lumânare din ceară naturală de soia 100%, parfumată floral, cu un blend propriu HERBALL.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
 • 6 farfurii suport, din porțelan bavarez, decorate cu linii late, albastru cobalt, și linii fine, de contur, aurii
 • 6 farfurii pentru desert, din porțelan bavarez, decorate cu linii albastre cobalt și linii fine, de contur, aurii, având în centru buchete de flori albastre cobalt
 • Cafetieră din porțelan bavarez, simplă, dar deosebit de fină. Butonul de pe capac și gura de curgere sunt decorate cu linii fine, aurii. Capacitate: 1 litru
 • Față de masă din bumbac, brodată manual cu flori albastre. Dimensiuni: 83 cm x 78 cm

Setul cadou este împachetat festiv, cu fundă asortată, gata de dăruit.

Fără parafină || Fără coloranți || Fără conservanți  || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în produsele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # ULTRAMARIN

Setul cadou este alcătuit din:

 • 3 cești pentru cafea, din porțelan vintage bavarez, cu 3 lumânări naturale, din ceară de soia
 • 6 farfurii suport, din porțelan bavarez
 • 6 farfurii pentru desert, din porțelan bavarez
 • cafetieră din porțelan bavarez
 • față de masă din bumbac, brodată manual cu flori albastre

420,00 lei

Stoc epuizat