MAGAZIN PRODUSE NATURALE HANDMADE
 • Setul duo de porțelan vintage marca Johann Seltmann Bavaria pe care cadoul îl include acest produs în 1955 , după identificarea ștampilei folosite pe verso pieselor. 
 • Setul de porțelan este format dintr-o ceașcă de ceai și farfuria de suport a acesteia.
 • Fabrica de porțelan din Vohenstrauss, a fost deschisă în 1901, de frații Johann și Christian Seltmann . Cel din urmă și-a deschis propria fabrică, nouă ani mai târziu, în orașul Weiden. Fabrica lui Johann Seltmann a crescut constant, ajungând în 1914 la 500 de angajați, care lucra mai mult pentru export. Războiul a avariat grav fabrica, dar, în 1949, aceasta și-a reluat producția, cu ajutorul multor angajați care au revenit la lucru. Urcușul fabricii s-a oprit la jumătatea anilor 70, din cauza importurilor de proțelan ieftin, declinul fabricilor de porțelan bavarez continuând dramatic. În 1993, fabrica Johann Seltmann a fuzionat cu alte două companii – Schirnding AG ( Schirnding ), J. Kronester GmbH ( Schwarzenbach) – sub numele SKV-Porzellan-Union GmbH în speranța de a-și crește șansele de a rămâne pe piață. A reușit să evite falimentul pe care o altă marcă bine cunoscută – Winterling – nu la reușit. De la Winterling, SKV reușise să preia doar cu trei luni înainte de alimente, marca Arzberg , ceea ce a dus și la schimbarea denumirii în SKV-Arzberg-Porzellan .
 • În ceașcă, este turnată manual sau luminare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.

 

 • Crema solidă cu unt de cacao și extract de gălbenele  (80g), este ambalată într-o cutie specială, cu design retro, care se potrivește atât de bine cu setul de porțelan. Crema solidă nu conține apă, deci nici conservanți. Este formulată doar cu uleiuri vegetale și ceară de albine neprocesată industrial. Conține extarct de gălbenele, unt de cacao și ulei de cocos. Este parfumată cu uleiuri esențiale de lavandă și litsea cubeba, parfumul rezultat fiind floral-citrat.
  CUM SE FOLOSEȘTE
  Se ține între palme câteva secunde până la un minut, înainte de utilizare, în funcție de temperatură ambientală. Căldura mâinilor va topi ușor stratul exterior al blocului și vă permite aplicarea cu ușurință a cremei. Se poate folosi și fără așteptare, masând ușor blocul, ca și când ați folosi un săpun solid, pe suprafața mâinilor sau pe zona dorită. Nu e necesar să insistați, fiind suficientă o peliculă foarte subțire de cremă. Se întinde bine pe piele și se masează până la absorbția completă. Se consumă foarte puțin la fiecare aplicare.
 • Apa florală de trandafiri , obținută prin distilarea cu aburi a florilor de Rosa Damascena, este 100% naturală și poate fi folosită ca toner de persoane cu ten sensibil, cu acnee, roșeață, inflamații cutanate etc. Apa florală este ambalată într-o sticlă ambră , de 100 ml.
 • Săpunul cu salvie, argilă roșie și mătase  cântărește aproximativ 80 g și sunt forma unei inimi cu trandafiri în basorelief. Culoarea roz este dată exclusiv de argilă roșie franceză din compoziție.

Setul cadou conține petale de trandafire, ca elemente decorative. Produsele sunt ambalate în hârtie de mătase.

Ceașca vine însoțită de un mini card cu scurte informații despre istoria fabricii care a produs porțelanul.

Fără palmier || Fără parafină || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se îngrijesc de alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să nu raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou # Roza bavareză

Setul este unic și ca conține

 • Set de porțelan vintage pentru ceai duo
 • Lumânare în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
 • Cremă solidă pentru mâini și corp, cu unt de cacao și extract de gălbenele
 • Apă florală de trandafiri
 • Săpun cu salvie, argilă roșie & mătase

Este ambalat într-o cutie kraft, legată cu fundă de satin.

198,00 lei

Stoc epuizat