MAGAZIN COSMETICE NATURALE
 • Setul trio de porțelan vintage marca GKC Bavaria pe care cadoul îl include este produs în anii 1940 – 1945 , după stampila folosită pe verso pieselor. Forma ceștii, conică, rotunjită, cu picior, precum și decorul bogat în auriu și trandafiri sunt specifice epocii art nouveau.
 • Setul de porțelan este format dintr-o ceașcă de ceai, farfuria de suport a ceștii și o farfurie plată pentru mic dejun sau desert.
 • GKC Bavaria a produs porțelan începând de la 1900 , în orașul Waldsassen din Bavaria. Marca este acronimul denumirii companiei Gareis, Kühnel & Co.Fabrica a fost fondată sub numele promițător „Fortuna” în 1898, de trei oameni de afaceri care nu aveau nicio legătură cu arta porțelanului. După numai un an, ca urmare a problemelor uriașe pe care le întâmpinau, fabrica a dat faliment și fost cumpărată de Emanuel Gareis , Joseph Kühnl , Moritz Reis și Philipp Rosenau. Gareis și Kühnl au părăsit compania în anii următori.Sub conducerea celorlalți doi acționari, compania a înflorit, în 1925 având 300 de angajați și 450, în 1930. Totuși, din cauza primelor valuri de propagandă nazistă din 1936, ce au dus la proteste împotriva oamenilor de afaceri evrei, atât Reis, cât și Rosenau au părăsit Germania și au emigrat în SUA. Germania se pregătea pentru război, ceea ce a dus la o scădere a comenzilor. Compania a reușit să supraviețuiască războiului și a marcat chiar o revenire cu succes, însă încet-încet afacerile au început să scadă. În 1969, s-a decis fuziunea cu un alt producător de porțelan bavarez, Porzellanfabrik Waldsassen Bareuther & Co. În 1994, și această fabrică a fost forțată să închidă porțile. Așadar, setul GKC Bavaria este unul de colecție. Este, de fapt, o bijuterie, ce nu mai poate fi reprodusă și care este imposibil să nu aducă bucurie persoanei care o va folosi.
 • În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.

 

 • Crema cu gălbenele și miere, neparfumată, este 100% naturală, cu tinctură de propolis, nu conține apă, nici conservanți. Nu conține vaselină. Gălbenelele din care este produsă sunt crescute în grădina proprie, fără aport chimic. Este o cremă ideală pentru piele uscată, cu iritații, pentru arsuri superficiale, dar este și o excelentă cremă de noapte.
 • Apa florală de trandafiri, obținută prin distilarea cu aburi a florilor de Rosa Damascena, este 100% naturală și poate fi folosită ca toner de persoanele cu ten sensibil, cu acnee, roșeață, inflamații cutanate etc. Apa florală este ambalată într-o sticlă ambră, de 100 mL.
 • Săpunul cu salvie, argilă roșie și mătase cântărește aproximativ 80 g și are forma unei inimi cu trandafiri în basorelief. Culoarea roz este dată exclusiv de argila roșie franceză din compoziție.

Setul cadou conține petale de trandafir uscate, ca elemente decorative. Ceașca vine însoțită de un mini card cu scurte informații despre istoria fabricii care a produs porțelanul.

Fără palmier || Fără parafină || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou # Dans cu soarele

Setul este unicat și conține

 • Set de porțelan vintage bavarez pentru ceai și mic dejun sau desert
 • Lumânare în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
 • Cremă cu gălbenele & miere FĂRĂ PARFUM
 • Apă florală de trandafiri
 • Săpun cu salvie, argilă roșie & mătase

Cadoul este ambalat într-o cutie din fibră de lemn, legată cu fundă de satin.

255,00 lei

Stoc epuizat