MAGAZIN COSMETICE NATURALE
 • Setul de porțelan vintage trio pentru mic dejun, marca Schaller Bavaria, produs în anii 50. Sunt combinate motivele geometrice, desenate cu auriu cuceritor, și cele florale, atât de romantice, aproape de perfecțiune. Rezultatul este încântător.
 • Setul de porțelan este format dintr-o ceașcă de ceai, farfuria de suport a ceștii și o farfurie plată pentru mic dejun sau desert. Producătorul nu mai există astăzi. Acest set este, așadar, o bucată din istoria renumitului porțelan bavarez.
 • Compania a fost fondată în 1882 de omul de afaceri Oscar Schaller. După zece ani, și-a schimbat marca în simbolul „S & C” stilizat pentru Schaller & Co. Din 1917, compania a cunoscut o ascendență uimitoare fiind preluată de Gebrüder Winterling OHG și redenumită Oscar Schaller & Co. Nachfolger. A urmat dezvoltarea, prin achiziția de noi fabrici, inclusiv a  companiei Triptis, Turingia,  care a rămas o fabrică de sine stătătoare până la exproprierea și naționalizarea parțială în 1947 și finalizată, apoi, în 1949, după înființarea Germaniei de Est. În 1950, compania a fost schimbată la statutul de corporație, membrii familiei fiind principalii acţionari. Toate companiile fiice au fost redenumite în Gebrüder Winterling, iar mărcile folosite până atunci au fost schimbate. În 2000, Winterling a dat faliment, instalațiile și marca fiind preluate de Triptis Turingia, care a intrat și ea în insolvență în 2004.
 • În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
 • Crema cu gălbenele și miere, neparfumată, este 100% naturală, cu tinctură de propolis, nu conține apă, nici conservanți. Nu conține vaselină. Gălbenelele din care este produsă sunt crescute în grădina proprie, fără aport chimic. Este o cremă ideală pentru piele uscată, cu iritații, pentru arsuri superficiale, dar este și o excelentă cremă de noapte.
 • Apa florală de lavandă se obține prin distilarea, pentru ulei esențial, a inflorescențelor de lavandă proaspăt culese sau uscate la umbră. Apa florală sau hidrolatul de lavandă este un lichid incolor sau, cel mult, ușor gălbui, nu este niciodată colorat în mov, dacă este 100% naturală și nu are aport de colorant. Apa florală este ambalată într-o sticlă ambră, de 100 mL.
 • Săpunul cu salvie, argilă roșie și mătase cântărește aproximativ 80 g și are forma unei inimi cu trandafiri în basorelief. Culoarea roz este dată exclusiv de argila roșie franceză din compoziție.

Setul cadou conține petale de trandafir uscate, ca elemente decorative. Produsele sunt ambalate în hârtie de mătase, iar cadoul este legat cu fundă de satin asortată.

Ceașca vine însoțită de un mini card cu scurte informații despre istoria fabricii care a produs porțelanul.

NOTĂ: piesele din porțelan sunt vintage

Fără palmier || Fără parafină || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # CAMELIA

Setul este unicat și conține

 • Set de porțelan bavarez, vintage, cu trei piese, pentru ceai   
 • Lumânare naturală turnată în ceașca de porțelan, parfumată cu uleiuri esențiale
 • Cremă cu gălbenele & miere FĂRĂ PARFUM
 • Apă florală de lavandă
 • Săpun cu salvie, argilă roșie & mătase

 

198,00 lei

Stoc epuizat

SKU: 0082 Categorie: