MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Când vrei să oferi un cadou memorabil, alegerea trebuie să fie ieșită din comun. Să nu oferi ceva ce este repetabil. Să fie atât de frumos, încât să-ți dorești, parcă, să-l păstrezi pentru tine. Acest cadou este unul dintre cele irepetabile.

Cadoul # ALFA este creat special pentru a fi dăruit de Paște unei persoane care apreciază simbolistica și frumusețea deosebită a unor piese fine, nu neapărat eticheta de pe un produs nou. Cadoul # ALFA conține elemente care simbolizează credința în Dumnezeu, lumina și curățenia.

Cu litera alfa începe alfabetul grecesc, originea venind de la litera feniciană Alef/Aleph.

Alfa simbolizează începutul, dar și renașterea. Alfa este simbolul lui Dumnezeu, Creatorul, în Scriptură: „Eu sunt Alfa si Omega, zice Domnul Dumnezeu, Cel ce este, Cel ce era si Cel ce vine, Atotțiitorul.”

De aici s-a născut expresia „alfa și omega„, adică începutul și sfârșitul.

Oul este, de asemenea, simbolul începutului vieții, iar în acest set cadou, cu semnificație, propunem un ou de colecție, în ediție limitată.

Lumânarea simbolizează lumina adusă de Dumnezeu pe Pământ, de aceea este nelipsită din slujbele creștine, iar Sărbătoarea Paștelui începe cu îndemnul ”Veniți de luați lumină!”.

Parfumul pentru cameră și lenjerii simbolizează curățenia casei înainte de întâmpinarea Sărbătorii Paștelui.

Cadoul #ALFA conține următoarele elemente:

 • Ou din sticlă cristal, suflat, pictat manual, marca Hutschenreuther, Bavaria, ediție limitată, creată sub semnătura designerului Ole Winther. Huschenreuther Bavaria este parte componentă a grupului ROSENTHAL, producătorul de porțelan și sticlărie cel mai cunoscut din lume. În fiecare an, înaintea Sărbătorii Învierii Domnului, compania Hutschenreuther a editat serii limitate de ouă din sticlă cristal, cu desene diferite. Marca producătorului și anul colecției sunt scrise cu caractere mici, aurii. HERBALL vă propune un ou creat în anul 1998.
  • Dimensiuni echivalente unui ou de mărime medie, de găină.

Scurt istoric al producătorului Hutschnereuther, Bavaria

Carl Magnus Hutschenreuther (1794-1845) a înființat, în 1814, Hutschenreuther AG, o fabrică de decorarea porțelanului creat de alți producători. Nemulțumit doar de decorare, Hutschenreuther a dorit să-și producă propriile articole din porțelan. După o luptă de opt ani cu guvernul bavarez, care s-a opus concurenței manufacturii regale din Nymphemburg, Hutschenreuther a primit permisiunea necesară în 1822.

Hutschenreuther a fost responsabil pentru aducerea porțelanului în casa omului de rând și a fost un pionier al industriei moderne de porțelan german. Hurschenreuther a recrutat artiști, meșteri și sculptori din alte ceramice europene.

După moartea sa, afacerea a fost continuată de soția lui. Un incendiu major a distrus fabrica în 1848, dar a fost fost rapid reconstruită.

În 1857, Lorenz, unul dintre fiii lui CM Magnus, a pornit singur pentru a înființa propria fabrică în Ludwigsmühle (moara lui Ludwig), care mai târziu a devenit orașul Selb, cunoscut sub numele de Orașul Porțelanului. Compania lui Lorenz a devenit Hutschenruether Selb. Lorenz s-a concentrat pe vesela și a colaborat cu Haviland și Wedgwood, celebre în Anglia. Afacerea lui s-a extins mult, sub conducerea moștenitorilor lui. La fel și cealaltă companie, a fondatorului inițial. După al doilea Război Mondial, însă, multe fabrici achiziționate au fost pierdute, fiind situate în Germania de Est.

În 1969, Lorenz Hutschenreuther a cumpărat CM Hutschenreuther și a creat Huttschreuther AG. La începutul anului 1971, Hutschenreuther AG a achiziționat o participație de 50 la sută în fabrica portugheză Sociedade de Porelanas Limitada din Coimbra. În 1972, Hutschenreuther a fuzionat cu Fabrica de porțelan Kahla AG din Schonwald. Această fuziune a adus în afaceri cele două fabrici de ceramică brută Kahla, împreună cu binecunoscutele mărci comerciale Arzberg și Schonwald.

La sfârșitul anilor 1990, Hutschenreuthr AG cuprindea 15 unități de producție cu o forță de muncă de peste 6.00 de angajați. 

În 2000, Hutschenreuther a devenit parte a diviziei Rosenthal a grupului Wedgwood. Rosenthal continuă să folosească marca comercială a lui Hutschenreuther.

 • Lumânare naturală, din ceară de soia 100%, parfumată cu uleiuri esențiale, turnată manual într-un bol din sticlă. Bolul se sprijină pe 3 picioare netalice, aurii. Este potrivit pentru desert, precum înghețată sau salată de fructe, dar și pentru fructe mici, de pădure, cireșe, căpșuni etc
  • Dimensiuni bol: înălțime = 7.5 cm, diametru = 11 cm
  • Lumânarea are parfum floral, un blend propriu HERBALL. Este decorată cu flori din ceară de soia, turnate manual – margaretă, bujori și trandafiri. Lumânarea trebuie să ardă, la prima folosire, până când va forma un disc de ceară complet topită, la suprafață. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 2 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din pahar a ajuns la grosimea de 2 cm. După folosirea lumânării, paharul se spală cu detergent de vase și se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru a curăța paharul de ceară, puteți folosi următoarele metode: 1. Turnați apă fierbinte peste ceara solidificată. Discul de ceară se desprinde ușor de pereții paharului și poate fi extras, apoi spălați paharul cu detergent de vase. 2. Când ceara a ajuns la grosimea de 2 cm, la ultima folosire și după stingerea fitilului, o ștergeți cu un prosop de hârtie. Apoi, spălați cu detergent de vase.
 • Parfum spray pentru cameră și lenjerii, 100% natural (100 ml)
  • FĂRĂ ALCOOL
  • FĂRĂ PARFUM SINTETIC
  • împrospătează aerul din încăperi
  • parfumează rufele în timpul călcării
  • nu pătează
  • efect liniștitor înainte de somn

Suportul pe care este așezat oul nu este inclus în setul cadou.

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să fie un cadou surpriză, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți destinatarului un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi introdus în cutia cadou sau va fi așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dorit (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ:  cu excepția parfumului spray pentru cameră și lenjerie, piesele acestui set cadou sunt vintage. 

Variație an

1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998

CADOU # ALFA

Setul cadou conține 3 elemente:

 • ou de colecție, din sticlă cristal, pictat manual, Hutschenreuther, Bavaria –  marcat cu anul  1998  
 • lumânare parfumată cu uleiuri esențiale, turnată în bol de sticlă
 • parfum spray pentru cameră și lenjerii, 100% natural

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.