MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou # DENISE este format din următoarele elemente:

 • Vază de colecție, în serie limitată, sub semnătura designerului K. Nossek. Este din porțelan fin, decorat manual cu aur. Buchetul de trandafiri albi are tușe desenate cu aur, cu precădere marginile frunzelor. Strălucirea este discretă, dar suficientă pentru a da valoare piesei. Decorul amplu, care acoperă întreaga suprafață a vazei, de la bază, la gură, se regăsește pe două fețe ale vazei. Capacul are vârful butonului aurit și este decorat cu un boboc de trandafir. Când nu conține flori, vaza devine un obiect decorativ de sine stătător sau de depozitare, datorită capacului. Poate fi așezată pe o poliță sau pe un obiect de mobilier, pentru a umplle un gol și pentru a înfrumuseța o încăpere. Vaza a fost produsă în anii 70, de renumita companie de porțelan de lux Kaiser, Bavaria.
  • Înălțimea vazei = 26 cm
  • Notă: Vaza are și capac, putând fi folosită ca obiect de decor și cu rol de depozitare.
 • Tablou cu acuarelă unicat, realizată exclusiv pentru cadourile HERBALL de artista Marilena Cioroianu. Acuarela este în tonuri de auriu și verde pal, în ton cu decorul vazei.
 • Lumânare naturală din ceară naturală, 100% soia, în formă de trandafir. Lumânarea este turnată manual și este parfumată cu uleiuri esențiale, într-un blend propriu HERBALL.
  • Parfumată cu uleiuri esențiale, un blend propriu HERBALL – My Rose Garden
  • Notă: florală, suavă
  • Fitil din bumbac
  • Arde fără fum și fără funingine
  • Non toxică, întrucât nu conține parafină sau stearină
 • Farfurie suport pentru lumânare, din porțelan Johann Seltmann Bavaria, decorată manual cu aur. Fabrica de porțelan din Vohenstrauss, a fost deschisă în 1901, de frații Johann și Christian Seltmann. Cel din urmă și-a deschis propria fabrică, nouă ani mai târziu, în orașul Weiden. Fabrica lui Johann a crescut constant, ajungând în 1914 la 500 de angajați, care lucrau mai mult pentru export. Războiul a avariat grav fabrica, dar în 1949, și-a reluat producția, cu ajutorul multor angajați care au revenit la lucru. Urcușul fabricii s-a oprit la jumătatea anilor 70, din cauza importurilor de proțelan ieftin, declinul fabricilor de porțelan bavarez continuând dramatic. În 1993, a fuzionat cu alte două companii bavareze de porțelan și a reușit să evite falimentul.
SCURT ISTORIC AL PRODUCĂTORULUI DE PORȚELAN KAISER, BAVARIA

Porțelanul Kaiser are o istorie veche, în Bavaria.

Compania a fost fondată în anul 1872, în Coburg. Firma era cunoscută sub numele de Porzellanveredelung August Alboth, după numele fondatorului. Nepoata acestuia, una dintre moștenitoarele afacerii de familie cu porțelan, avea să se căsătorească, în 1922, cu un bancher din Munchen, Georg Kaiser, care s-a alăturat afacerii.După moartea fondatorului August Alboth,  moștenitorii au decis, în 1927, schimbarea denumirii fabricii în AL-KA, un acronim al primelor două litere din numele celor două familii – Alboth și Kaiser.

Afacerea Al-KA s-a dezvoltat continuu, rămânând însă una de familie. Cu puțin timp înainte de 1970, direcția companiei a fost reorientată, mai mult către export, prin urmare s-a decis schimbarea, din nou, a denumirii companiei și modificarea mărcii în Kaiser Porzellan deoarece numele era mai melodios, fapt ce juca un rol important în afara Germaniei de Vest.

În această perioadă au fost produse o mulțime de figurine bazate pe modelele lui Giuseppe Cappé și Karl Tutter și multe modele pentru veselă s-au bazat pe munca unor  designeri precum K. Nossek.

În 1982, Kaiser Porzellan devenise un nume la nivel mondial și în special printre colecționari, precum și iubitorii de porțelan, figurinele de animale devenind extrem de dorite. Aniversarea a 200 de ani a Statelor Unite ale Americii a ocazionat crearea unui model al emblemei naționale și al păsării naționale a SUA – vulturul pleșuv – într-o ediție strict limitată de 200 de piese, modelate în dimensiunea sa naturală, de cunoscutul sculptor italian, profesorul Giuseppe Tagliariol . Prima piesă finită, #001, a fost prezentată președintelui SUA Ronald Reagan pe 5 octombrie 1982 de către Hubertus Kaiser , care a prezentat și #047 fostului prim-ministru britanic Margaret Thatcher pe 13 iunie 1984.

Compania a rezistat până în 2001, când a intrat în insolvență. A fost cumpărată de PM Kapital GmbH & Co. KG și numită Kaiser-Porzellanmanufaktur Staffelstein GmbH & Co.

Ambalare
 • Cutie ambalată festiv, gata de oferit cadou
 • Panglică festivă aurie
 • Umplutură din lână de lemn

NOTĂ: piesele de porțelan din cadoul  DENISE sunt vintage, în stare impecabilă. 

CADOU # DENISE

Set cadou cu o vază de colecție, în serie limitată, sub semnătura designerului K. Nossek, un tablou acuarelă unicat și lumânare parfumată

 • vază de colecție, în serie limitată, sub semnătura designerului K. Nossek, marca bavareză Kaiser

 • tablou cu acuarelă unicat, realizată exclusiv pentru HERBALL 

 • lumânare parfumată în formă de trandafir

 • farfurie suport pentru lumânare, din porțelan Johann Seltmann, decorată cu aur (din anii 40)

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

425,00 lei

Stoc epuizat