MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # SPRINGTIME este tonic, frumos, în adevăratul sens al cuvântului, tare potrivit pentru cadourile de primăvară.

Setul cadou conține:

 • Set pentru cafea și farfurie pentru desert sau mic dejun, pentru o persoană, din porțelan fin, bavarez, marca  Royal Winterling, Marktleuthen, Bavaria. Este produs în anii 50, pictat manual, cu trandafiri viu colorați în roșu și roz, decorat cu aur, specific modei acelei epoci, la baza ceștii, pe mănușă și pe circumferința superioară interioară. Setul este format din ceașcă, farfurie suport pentru ceașcă și farfurie pentru desert sau mic dejun.
 • Dimensiuni: ceașcă – capacitate = 200 ml, înălțime = 7 cm, diametru = 10 cm; diametru farfurie suport = 11 cm; diametru farfurie desert = 16 cm
 • Ceainic din porțelan italian, produs în anii 50, din porțelan ivoire, cu caneluri răsucite și bumbul capacului în formă de floare. Este pictat manual, cu linii de aur pe marginile capacului, ale gurii ceainicului, respectiv a picurătorului. Ceianicul este realizat special, la comanda unui hotel al epocii. Este romantic, cu o calitate superioara porțelanului, certificate prin greutate redusă, luciu, finețe și rezistență crescută la zgârieturi. Este pictat manual, cu margine verde și flori ce se asortează minunat cu setul pentru cafea.
 • Dimensiuni ceainic: volum = 1 litru, înălțime = 23 cm
 • Lumânare naturală, în formă de trandafir, parfumată cu uleiuri esențiale. Lumânarea este turnată manual, din ceară 100% soia, nontoxică, ce arde blând, fără fum și fără funingine. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă florală, cuceritoare. Recomandăm ca, în timpul arderii, să așezați lumânarea pe o farfurie/un suport din materiale care nu iau foc, din porțelan, ceramică, marmură. Nu lăsați niciodată nesupravegheată lumânarea aprinsă!
 • Față de masă brodată manual, cu flori în puncte cruce și broderie spartă în cercuri, realizată cu croșeta și acul. Dimensiuni = 86 x 84 cm. Poate fi folosită pentru o masă mică sau consolă, dar și în centrul unei mese festive de mari dimensiuni, așezată peste o față de masă uni.
 • Pachet de ceai cu trandafiri și iasomie

Scurt istoric al producătorului de porțelan Winterling Bavaria

Istoria companiei a început în 1907, în Röslau, Bavaria, unde șapte frați din familia Winterling au fondat Gebrüder Winterling. Afacerile au mers bine chiar de la început, așa că fabrica se modernizează și se extinde destul de des. În 1917, compania a preluat fabrica de porțelan Oscar Schaller & Co. și în 1929 fabrica Eduard Haberländer în Windischeschenbach. Aceste extinderi ale firmei-mamă au fost toate păstrate sub numele de Oscar Schaller & Co. până în 1950, când compania le denumește pe toate Gebrüder Winterling AG. La jumătatea anilor 50, din cauza unor certuri în familie, a început declinul companiei.

Marca sub care este produs acest set de cafea aparținea lui Heinrich Winterling născut în Rehau (Bavaria) din aceeași familie cu fondatorii Gebrüder Winterling  (Bavaria). Chiar dacă mărcile folosite de Heinrich Winterling GmbH & Co. KG și Gebrüder Winterling OHG sunt uneori foarte asemănătoare, acestea sunt două companii independente. Compania lui Heinrich, s-a specializat foarte devreme pe seturi de cafea și ceai, cadouri, seturi complete de cină.

În anul 2000, compania Winterling a intrat în faliment și a fost închisă. Instalațiile și conducerea companiei au fost preluate de Triptis Porzellan, special pentru a produce „Indisch Blau” cu o nouă marcă, folosind încă numele Winterling. Triptis a intrat și ea în faliment, în 2004. A fost reînființată ca fabrică nouă în 2005, dar porțelanurile Winterling nu se mai produc de mult. Așadar, veți ține în palme o mică istorie a porțelanului bavarez. Bucurați-vă pentru acest privilegiu!

Setul este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou. Piesele componente ale setului cadou nu se vând separat și nu se despart. Dacă doriți să-l completați cu alte produse HERBALL, faceți precizarea în nota de comandă.

 

Dacă doriți să fie un cadou surpriză, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau îl putem înmâna personal, în București.

Dacă puteți transmite și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în notă inclusă în formularul de comandă.

NOTĂ : piesele acestui set cadou sunt vintage. 

CADOU # SPRINGTIME

Setul cadou conține 7 piese:

 • ceainic din porțelan vintage italian (anii 50)
 • set pentru ceai sau cafea din porțelan vintage bavarez (anii 50)
 • farfurie pentru desert sau mic dejun
 • lumânare naturală, din ceară de soia, parfumată cu uleiuri esențiale
 • pachet de ceai cu trandafiri și iasomie
 • față de masă din bumbac, brodată manual

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.