MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # ZÂNA este magnetizant, atrăgător, puțin enigmatic.

Își preia numele de la tabloul tip art print al unei artiste românce, pictor restaurator.

Click pe fiecare fotografie, pentru a mări imaginile și pentru a putea privi cu atenție detaliile.

Setul cadou # ZÂNA conține:

  • Un set pentru ceai sau cafea, pentru o persoană, din porțelan vintage de calitate superioară, marca Kaiser Bavaria, format din ceașcă și farfurie suport. Este produs în anul 1978, în serie limitată, conform mărcii de pe spatele pieselor. Este pictat manual, într-o manieră specială, deosebit de fin și frumos.
  • Un tablou art print, semnat Mihaela Laslo, pictor restaurator. Printul de artă este realizat pe hârtie de 190 g, sidefată, care dă o prețiozitate aparte imaginilor, după acuarela originală ”Zâna Inventată”  a autoarei. Mihaela Laslo este membră a Uniunii Artiștilor Plastici, specializată în restaurare de icoane și picturi bisericești. A restaurat pictura troiței de la Muzeul Satului și Ușile Împărătești ale Bisericii Buna Vestire, din Ploiești. Are numeroase expoziții personale și de grup, cu icoane și alte lucrări deosebite, realizate într-un stil propriu, remarcabil.
    • Dimensiuni print: 10 cm x 15 cm.  Dimensiuni tablou: 13 x 18 cm
  • O lumânare parfumată cu uleiuri esențiale, un blend propriu HERBALL, cu aromă florală, suavă. Lumânarea este turnată manual, din ceară 100% naturală de soia, cu fitil din bumbac, într-un recipient cu latura de 5 cm. Lumânările din ceară de soia ard cu flacără blândă, fără fum și fără funingine. Nu sunt toxice, deoarece nu conține parafină, nici stearină.
  • Un pachet de ceai cu trandafiri și iasomie marca Five O Clock

Scurt istoric al producătorului de porțelan Kaiser, Bavaria 

Prima menționare documentară a fabricii fost datată 8 mai 1873. Nepoata fondatorului August Alboth, una dintre moștenitoarele afacerii de familie cu porțelan, avea să se căsătorească, în 1922, cu un bancher din Munchen, Georg Kaiser, care s-a alăturat afacerii. În 1927, moștenitorii au decis schimbarea denumirii fabricii în AL-KA, un acronim al primelor două litere din numele celor două familii – Alboth și Kaiser. Afacerea s-a dezvoltat continuu, rămânând însă una de familie. Cu puțin timp înainte de 1970, direcția companiei a fost reorientată, mai mult către export, prin urmare s-a decis schimbarea denumirii companiei și modificarea mărcii în Kaiser-Porzellan deoarece numele era mai melodios, fapt ce juca un rol important în afara Germaniei de Vest. În această perioadă au fost produse o mulțime de figurine bazate pe modelele lui Giuseppe Cappé și Karl Tutter și multe modele pentru vesela s-au bazat pe munca unor  designeri K. Nossek.

În 1982, Kaiser-Porzellan devenise un nume la nivel mondial și în special printre colecționari, precum și iubitorii de porțelan, figurinele de animale devenind extrem de dorite. Aniversarea a 200 de ani a Statelor Unite ale Americii a ocazionat crearea unui model al emblemei naționale și al păsării naționale a SUA – vulturul pleșuv – într-o ediție strict limitată de 200 de piese, modelate în dimensiunea sa naturală, de cunoscutul sculptor italian, profesorul Giuseppe Tagliariol . Prima piesă finită, #001, a fost prezentată președintelui SUA Ronald Reagan pe 5 octombrie 1982 de către Hubertus Kaiser , care a prezentat și #047 fostului prim-ministru britanic Margaret Thatcher, pe 13 iunie 1984.

Setul cadou # ZÂNA este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : Piesele din porțelan ale acestui cadou sunt vintage.

CADOU # ZÂNA

Setul cadou conține 5 elemente:

  • set de cafea din porțelan vintage, Kaiser Bavaria, pictat manual (anul 1978)
  • art print după acuarelă, semnat Mihaela Laslo, pictor restaurator, ediție limitată
  • lumânare din ceară 100% naturală, parfumată cu uleiuri esențiale
  • Un pachet de ceai cu trandafiri și iasomie marca Five O Clock

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

 

230,00 lei

Stoc epuizat