MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # DELICAT conține:

  • Set pentru cafea din porțelan fin, bavarez, marca Winterling,  produs în anii 50, de compania Winterling, pictat manual, cu buchete de flori viu colorate , decorat cu aur coloidal, specific porțelanului acelei epoci. Setul este pentru o persoană, format din o ceașcă și o farfurie suport. Dimensiuni: ceașcă – capacitate = 200 ml, înălțime = 7 cm, diametru = 9,5 cm; diametru farfurie suport = 12 cm
  • Lumânare naturală parfumată cu uleiuri esențiale turnată în ceașcă. Lumânarea este din ceară 100% soia, nontoxică, ce arde blând, fără fum și fără funingine. După consumarea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase și apă caldă și se refolosește. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă dulce, cuceritoare. Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 0,5 cm
  • Spray natural pentu cameră & lenjerie (100 ml), 100% natural, cu note fresh. Se folosește pe perne, înainte de culcare, sau pentru parfumarea încăperilor, a lenjeriilor, a textilelor, tapițeriilor etc. Nu conține alcool. Nu pătează.
  • Săpun 100% natural, cu mentă & mătase (100 g)

Setul este produs în anii 50, de compania Winterling, pictat manual, cu buchete de flori multicolore, tivit cu aur coloidal, specific proțelanului produs în anii 50.

Scurt istoric al producătorului de porțelan Winterling, Bavaria

Istoria companiei  a început în 1907, în Röslau, Bavaria, unde șapte frați din familia Winterling au fondat Gebrüder Winterling. Afacerile au mers bine chiar de la început, așa că fabrica se modernizează și se extinde destul de des. În 1917, compania a preluat fabrica de porțelan Oscar Schaller & Co. și în 1929 fabrica Eduard Haberländer în Windischeschenbach. Aceste extinderi ale firmei-mamă au fost toate păstrate sub numele de Oscar Schaller & Co. până în 1950, când compania le denumește pe toate Gebrüder Winterling AG. La jumătatea anilor 50, din cauza unor certuri în familie, a început declinul companiei. În anul 2000, compania Winterling a intrat în faliment și a fost închisă. Instalațiile și conducerea companiei au fost preluate de Triptis Porzellan, special pentru a produce „Indisch Blau” cu o nouă marcă, folosind încă numele Winterling. Triptis a intrat și ea în faliment, în 2004. A fost reînființată ca fabrică nouă în 2005, dar porțelanurile Winterling nu se mai produc de mult. Așadar, veți ține în palme o mică istorie a porțelanului bavarez. Bucurați-vă pentru acest privilegiu!

 

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă puteți transmite și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fund. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : piesele setului de porțelan sunt vintage. Buchetele de pe cești sunt asortate.

CADOU # DELICAT

Setul cadou conține:

  • set pentru ceai sau cafea din porțelan vintage bavarez, decorat cu aur (1950)
  • luminare naturală, din ceară de soia, turnată în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
  • spray pentru camere & lenjerii, 100% natural
  • săpun cu mentă și mătase

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.