MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # MULTICOLOR conține:

 • Set pentru cafea din porțelan fin, bavarez, marca Oscar Schaller, Bavaria, produs între anii 1918 și 1935. Deși foarte vechi, setul este impecabil. Este pictat manual și are linii din aur pe marginea interioară a ceștii și la baza ei, pe toartă și pe marginea farfuriei suport.
  • Dimensiuni: ceașcă – capacitate = 200 ml, înălțime = 6 cm, diametru = 9 cm; diametru farfurie suport = 11 cm
 • Lumânare naturală parfumată cu uleiuri esențiale turnată în ceașcă. Lumânarea este din ceară 100% soia, nontoxică, ce arde blând, fără fum și fără funingine. După consumarea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase și apă caldă și se refolosește. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă dulce, cuceritoare. Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 0,5 cm
 • Apă florală de trandafiri (100 ml), 100% naturală, obținută din distilarea florilor de trandafiri Rosa Damascena, cultură ecologică
 • Săpun 100% natural, cu salvie, argilă roșie & mătase (100 g)
 • Cremă pentru piele sensibilă, cu gălbenele & mătase (30 ml).

Scurt istoric al producătorului de porțelan Oscar Schaller, Bavaria

Compania a fost fondată în anul 1882 de omul de afaceri Oscar Schaller și după exact zece ani și-a schimbat marca în simbolul reprezentând un „S&C” stilizat pentru Schaller & Co.

În 1917, compania a fost preluată de Gebrüder Winterling din Röslau (Bavaria) și redenumită în Oscar Schaller & Co. Nachfolger . Tendința ascendentă a fost atât de promițătoare încât au cumpărat și transformat fabrica de textile Kirchenlamitz (Franconia Superioară, Bavaria) în 1920 și au preluat compania Porzellanfabrik Eduard Haberländer din Windischeschenbach (Palatinatul Superior, Bavaria) în 1929. Toate aceste filiale au fost păstrate sub controlul și numele lui Oscar Schaller & Co.  În 1938, grupul a preluat și Triptis, Turingia, care a rămas o fabrică de sine stătătoare pentru următorii ani, până la exproprierea și naționalizarea parțială în 1947, care a fost finalizată după înființarea Germaniei de Est în 1949.

Un fapt interesant este că firma a fabricat și câteva piese suveniruri pentru orașul Hallerstein, care la acea vreme avea un flux constant de turiști care le vizitau biserica din Zell-Hallerstein care avea la bază o capelă construită în 1420. Astăzi, piesele marcate cu „Hallerstein” sunt piese foarte căutate de colecționarii de articole Schaller sau Winterling .

În 1950, compania a fost schimbată la statutul de corporație și a eliberat acțiuni, membrii familiei Winterling fiind principalii acţionari. Toate companiile fiice au fost redenumite în Gebrüder Winterling AG , iar mărcile folosite până atunci au fost schimbate.

Istoria companiei Winterling a început în 1907, în Röslau, Bavaria, unde șapte frați din familia Winterling au fondat Gebrüder Winterling. La jumătatea anilor 50, din cauza unor certuri în familie, a început declinul companiei. În anul 2000, compania Winterling a intrat în faliment și a fost închisă. Instalațiile și conducerea companiei au fost preluate de Triptis Porzellan, special pentru a produce „Indisch Blau” cu o nouă marcă, folosind încă numele Winterling. Triptis a intrat și ea în faliment, în 2004. A fost reînființată ca fabrică nouă în 2005, dar porțelanurile  Oscar Schaller nu se mai produc de mult. Așadar, veți ține în palme o mică istorie a porțelanului bavarez. Bucurați-vă pentru acest privilegiu!

Setul este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou. Dacă doriți ca în cutia cadou să fie incluse și alte produse HERBALL, faceți precizarea în nota de comandă.

Dacă poți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă puteți transmite și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fund. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în notă inclusă în formularul de comandă.

NOTĂ : piesele acestui set cadou sunt vintage. 

RECOMANDARI LUMANARE

Lumânarea aprinsă trebuie supravegheată, să nu fie accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă până când se obține un bazin uniform de ceară topită, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # MULTICOLOR

Setul cadou conține:

 • set pentru ceai sau cafea din porțelan Oscar Schaller, Bavaria (din anii 1918 – 1935)
 • lumânare naturală din ceară de soia, parfumată cu uleiuri esențiale, turnată în ceașcă,
 • apă florală de trandafir
 • săpun cu gălbenele & mătase
 • cremă pentru buze, ten și corp, cu gălbenele și miere

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

 

220,00 lei

Stoc epuizat