MAGAZIN COSMETICE NATURALE

E vremea serilor petrecute afară, în grădină sau pe terasă, cu o notă romantică, dată de o lampă cu lumină blândă, și fructe sau deserturi ușoare.

Setul cadou # SEARĂ DE VARĂ este gândit tocmai pentru o astfel de ocazie: o vizită la prieteni sau în familie, pentru a petrece o seară frumoasă.

Setul conține un serviciu de porțelan vechi, de aproape 100 de ani, pentru desert sau fructe, o lampă de masă, care funcționează cu gaz și fitil, dar și o soluție naturală pentru relaxare, în același timp, împotriva țânțarilor: apă florală de lavandă.

Așadar, cadoul # SEARĂ DE VARĂ conține:

  • Platou din porțelan fin, din anii 30 , marca Bareuther Bavaria. Într-o nuanță de fildeș, porțelanul este decorat cu motive în relief, arcade, frunze și flori, peste care sunt aplicate flori multicolore și note aurii. Dunga lată burgundy contrastează într-un nod special cu paleta de culori ale florilor și cu nuanța ivoire a porțelanului. Diametru platou: 21 cm, adâncime: 3.5 cm
  • 6 farfurii mici pentru desert sau fructe, din același serviciu cu platoul. Diametru farfurie: 10 cm
  • Lampă vintage de masă, pe gaz, cu abajur roșu. Bazinul pentru gaz este din sticlă de culoarea chihlimbarului, cu romburi în relief. Piciorul este metalic, ușor. Abajurul este din sticlă prelucrată manual. Setul nu conține gazul necesar lămpii. Înălțime: 15 cm
  • Apă florală de lavandă  (100 ml). Se pulverizează pe piele, în aer sau pe textile, parfumând plăcut și relaxant, dar care are și efect repelent.

Scurt istoric al producătorului de porțelan Bareuther, Bavaria

                    Bareuther Bavaria a început producția de porțelan în 1866, cu fostul șef al fabricii de porțelan Hutschenreuther. Până în 1904, trece prin mâinile mai multor proprietari, schimbă denumiri, se dezvoltă, devine cunoscută pentru stilul de decorare ” Indisch Blau ”. Datorită standardelor înalte de calitate, reputația companiei a explodat. În 1904 avea 600 de angajați, pentru a putea face față cererii de produse, iar în 1907, sa transformat într-o corporație. În timpul celui de-al doilea război mondial, instalațiile au fost aproape complet distruse, iar fosta forță de muncă impresionantă a fost spulberată. Consiliul de administrație era însă complet funcțional, iar după război, unul dintre primii pași a fost să ia legătura cu foștii muncitori ai fabricii de porțelan Königszelt , care erau practic fără adăpost, deoarece fosta Silezie a fost declarată teritoriu polonez, iar toți germanii rămași au fost forțați să plece. Așa a reușit să-și revină rapid, operaționalizând producția, mai întâi, cu produse ieftine, cerute de piață după război. A redevenit unul dintre cei mai mari producători din Germania, în perioada 1955 – 1965. În comemorarea evenimentelor după război, compania a creat marca de fabrică „ Königszelt Bayern ” (Königszelt Bavaria) în anul 1979. În 1969, ajunsese la 1000 de angajați. După 1990 însă, concurența din țările cu salarii mici a dus la tot mai multe concedieri. Compania a trebuit să dea faliment în 1994, iar în 2006, fabrica abandonată a fost demolată.

Setul cadou este ambalat festiv, cu fundă asortată, gata de oferit. Dacă poți să fie un cadou surpriză, putem expedia direct destinatarului, prin curier, sau, în București, putem înmâna personal.

Dacă doriți transmiterea unui mesaj, în limita a 50 de cuvinte, acesta va fi scris de mână, pe un card, și va fi introdus în cutie sau așezat sub fundă. Lăsați în nota de comandă mesajul pe care doriți să-l transmiteți.

NOTĂ:  Piesele acestui cadou sunt vintage. Trecerea timpului lasă urme, dar acestea sunt semne ale valorii. Platoul are o mică scrijelitură (5 mm), greu de observat datorită modelului ondulat al marginii.

CADOU # SEARĂ DE VARĂ

Setul cadou conține 9 piese:

  • Platou din porțelan fin, din anii 30 , marca Bareuther Bavaria
  • 6 farfurii pentru desert sau fructe
  • Lampă vintage de masă, pe gaz, cu abajur roșu
  • Apă florală de lavandă

Comanda plasată din afara zonei București – Ilfov se livrează numai după efectuarea plății în cont