MAGAZIN COSMETICE NATURALE

DE PAȘTE, IUBIM SĂ FACEM CADOURI. HERBALL VĂ PROPUNE UN CADOU SPECIAL, ALTFEL DECÂT CLASICELE ”COȘURI”.

3 X PASTILE EFERVESCENTE – 3 X 100G

Pastilele efervescente, cunoscute și sub denumirea de ”bombe de baie” sunt realizate special pentru această perioadă și au formă de ou.

Ingrediente: bicarbonat de sodiu, acid citric, sare de mare, cremă tartar, ulei de migdale și ulei din sâmburi de struguri, hidrolat de lavandă, uleiuri esențiale de lavandă și litsea cubeba, mix de plante uscate (trandafir, gălbenele, lavandă și albăstrele)

Atenție! Cada poate deveni alunecoasă.

Pastilele noastre efervescente nu conțin agenți de spumare artificiali. 100% naturale

2 X SARE DE BAIE CU TRANDAFIR ȘI LAVANDĂ – 2 x 25G

Ingrediente: sare roz de Himalaya și sare de mare (Sodium Chloride), mix de plante uscate: trandafir (Rosa, Rosa Damascena), lavandă Lavandula Angustifolia flower), gălbenele (Calendula Officinalis flower), albăstrele (Centaurea cyanus flower) , uleiuri esențiale de litsea cubeba (Litsea Cubeba Fruit Oil) și lavandă (Lavandula Officinalis Flower Oil).

1 X LUMÂNARE 100% SOIA – 70G

Lumânarea din ceară 100% soia este parfumată numai cu uleiuri esențiale, fără parfum sintetic, într-un amestec aromatic HERBAL-CITRUS. Conține rămurele de lavandă și busuioc, care se vor releva pe măsură ce se va topi ceara. Atunci când se topește, ceara devine clară și transparentă, iar lumina este blândă, fără fum și fără funingine, pereții vasului rămânând curați după topire. Recipientul se poate spăla cu detergent de vase și reutiliza.

Recomandăm să nu țineți lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore, iar la prima utilizare, să o mențineți aprinsă timp de 2 ore, pentru a vă bucura cât mai mult timp de o suprafață netedă a lumânării și de o ardere corectă a ei.

Nu țineți atârnată lumânarea mai mult de o oră. Așezați-o pe o suprafață plană și stabilă și n-o lăsați nesupravegheată, pentru a evita orice risc. Aveți grijă să nu se aprindă șnurul tip mâner. Acesta se înlătură din zona de ardere a fitilului.  Pentru recomandări suplimentare, click pe Informații suplimentare.

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze urme neplăcute, tunel de ceară. Nu permiteți flăcării să atingă sticla. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea sticlei. Atenție! În timpul arderii, sticla se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Recipientul poate fi curățat cu detergent de vase și refolosit. Ceara de soia este 100% naturală și nu lasă urme pe sticla spălată.

AMBALARE CADOU

Setul cadou este ambalat într-o cutie din carton craft, cu dimensiunile 26 x 14.5 x 7 cm. Dacă doriți transmiterea unui mesaj în interiorul cutiei, menționați opțiunea în nota de comandă și scrieți textul de maximum 150 caractere cu spații, inclusiv numele expeditorului. Putem transmite direct destinatarului darul dvs.

SURPRIZELE IEPURAȘULUI

4 x pastile efervescente în formă de ou

2 x  săruri de baie cu uleiuri esențiale

1 x lumânare din ceară 100% soia

 

Discount: 5% pentru comenzi > 5 buc, 10% pentru comenzi > 10 buc

118,00 lei