MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Tabletele de aromaterapie, naturale, din ceară 100% soia,  sunt destinate parfumării încăperilor cu ajutorul candelei de aromaterapie, într-un mod diferit de cel oferit de lumânările parfumate.

Parfumul este difuzat rapid, prin încălzirea cerii de soia, fără a necesita ardere îndelungată. Avantajul lor, față de alte parfumuri ambientale, este că parfumul lor poate fi reglat în funcție de intensitatea dorită și de dimensiunea spațiului în care sunt utilizate, alegând un număr mai mic sau mai mare de tablete folosite la o singură topire.

Tabletele din ceară de soia pot fi folosite în mod repetat, la fiecare încălzire a candelei, acestea eliberând parfumul în spațiul ambiental.

Tabletele HERBALL din ceară de soia conțin petale de trandafiri, gălbenele, mușețel, muguri de lavandă și bucăți de portocală.

Un set conține 10 tablete, cu arome, forme și plante diferite. Toate sunt parfumate cu uleiuri esențiale.

Candela de aromaterapie se găsește aici.

MOD DE FOLOSIRE:

Se așază tableta de ceară în bolul candelei de aromaterapie și se aprinde o lumânare de tip pastilă, așezată dedesubt. Pe măsură ce suprafața candelei se încălzește, tableta din ceară se topește, iar substanțele volatile ale uleiului esențial se evaporă și parfumează încăperea. În același timp, petalele de flori plutesc în ceara fluidă, contribuind cu propriul lor parfum suav și creând o atmosferă romantică.

O tabletă din ceară de soia are ca timp de ardere aproximativ 6 ore.

Este suficientă o singură tabletă pentru parfumarea unei încăperi de 15 mp. Dacă aveți o suprafață mai mare, folosiți 2 sau mai multe tablete de ceară.

Curățarea candelei se face cu ușurință, astfel: după stingerea lumânării, când ceara este încă fluidă, dar nu fierbinte, se îndepărtează cu un prosop de hârtie, apoi se spală cu detergent de vase. Ceara de soia este naturală. Nu conține parafină sau alți aditivi sintetici ori toxici.

Nu lăsați niciodată nesupravegheată candela cu lumânarea aprinsă.

Nu manevrați candela când ceara este fluidă și fierbinte.

Feriți copiii și animalele de companie să intre în contact cu candela de aromaterapie, pentru a-i feri de accidente.

Tabletele pot fi folosite și fără a fi încălzite, pentru a parfuma spații mici precum băi, dressinguri, dulapuri, sertare etc.

Fără parafină || Fără stearină || Fără coloranți artificiali || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

TABLETE AROMATERAPIE CU ULEIURI ESENȚIALE

Tablete pentru aromaterapie, din ceară naturală de soia, parfumate cu blend propriu HERBALL de uleiuri esențiale și petale de flori

  • 10 tablete (mix) din ceară de soia (60 g)

  • pentru aromaterapie sau pentru parfumarea spațiilor mici, a dulapurilor și sertarelor

  • conțin petale de flori

  • trandafir și lavandă

  • mușețel și gălbenele

  • mentă și salvie

COMANDĂ MINIMĂ TOTAL PRODUSE: 98 LEI, la care se adaugă costul transportului.

30,00 lei