Magazin

Un săpun de lux, absolut special, vegan.

Are un conținut bogat în unt de cacao, dublu față de proporția maximă care se folosește de obicei în săpunuri. Spuma pe care o formează, deosebit de fină și consistentă, mângâie pielea. Este un săpun cremă, care poate fi folosit la curățarea tenului, fără a mai necesita loțiuni demachiante cu alcool sau alți agresivi pentru piele.

Prin adaosul generos de cafea, săpunul aduce atât bogăția nutritivă și antioxidantă a celor, cât și mirosul ei pregnant. Pentru a păstra cât mai aproape de origine mie cafelei, am adăugat săpunului doar o fină de mentă. Nu este deloc abraziv, căci nu conține foarte zaț de cafea, ci doar infuzie, preluând de la cafea doar aromă și proprietățile detoxifiante.

Culoarea este dată exclusiv de cafea, iar firul auriu are rol pur decorativ. Pentru a vă simți ca niște regine!

Argila Rhassoul (Ghassoul) sau argila roșie marocană este un ingredient cosmetic de lux, folosit în saloanele SPA de top ale lumii. Este o argilă vulcanică, extrasă din Munții Atlas din Maroc, cu rol de detoxifiere și curățare a pielii, un exfoliant delicat pentru îndepărtarea celulelor moarte și stimularea circulației.

Este folosită de secole ca demachiant și balsam pentru piele și păr. Conținutul său ridicat de silice îi conferă efecte anti-îmbătrânire.
Beneficii pentru piele ale argilei Rhassoul:
* Este netedă și cremoasă și se întinde bine pe piele atunci când este amestecată cu lichid.
* Are proprietăți astringente și funcționează eficient la curățarea și detoxifierea pielii și a părului.
* Studiată în timp, a demonstrat că îmbunătățește elasticitatea pielii, stimulează circulația, elimină celulele moarte ale pielii, porii înfundați și uleiul excesiv.
* Hrănește pielea, având conținut ridicat de minerale.
Săpunul devine lucios ca oglinda, în contact cu apa. Spuma e fină și cremoasă, ușor colorată în bej, datorită cafelei din compoziție. Este parfumat discret cu ulei esențial de mentă și miroase apetisant, ca o ciocolată cu mentă. Nu ne-am dorit un parfum izbitor, ci o combinație apetisantă a mirosului de mentă cu cel al untului de cacao și de cafea.

Un singur cuvânt caracterizează acest produs vedetă HERBALL: EXCELENT!

 

Substanțele volatile conținute de uleiurile esențiale sunt eliberate în contact cu apa caldă, de aceea, când săpunul se află în stare uscată, mirosul său va fi estompat. Săpunurile care miros persistent și puternic chiar și prin ambalaj, conțin parfumant artificial. Produsele HERBALL nu conțin parfum sintetic, mirosul discret de plante fiind dat în mod exclusiv de uleiurile esențiale și de maceratele din plante preparate în laboratorul propriu. Cosmeticele HERBALL sunt realizate 100% artizanal.

Pentru o durată optimă, între utilizări, se recomandă păstrarea produsului pe o săpunieră cu orificii sau cu grătar, care să nu rețină apa.

 

Vegan || Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în produsele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se îngrijesc de alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și luați legătura cu medicul. Vă rugăm să nu raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

INGREDIENTE

Ingrediente (INCI): uleiuri saponificate de măsline (Olea Europaea (Olive) Oil), unt de cacao (Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter), cafea (Coffea Arabica Seed Powder), cocos (Coconut Oil), ricin (Ricinus Communis Seed Oil), argilă vulcanică Rhassoul (Moroccan Lava Clay), uleiuri esențiale de lavandă (Lavandula Angustifolia Oil), mentă (Mentha Piperita Flower/LeaveOil), mică aurie pentru decor.

SĂPUN CU CAFEA & ARGILĂ RHASSOUL – QUEEN`S SECRET

100 g

  • Săpun cremă, de lux
  • Cu argilă vulcanică marocană Rhassoul
  • Pentru ten matur și ten uscat
  • NON-ABRAZIV
  • Rol de demachiant și detoxifiant
  • 100% natural
  • Vegetarian

COMANDĂ MINIMĂ TOTAL PRODUSE: 98 LEI, la care se adaugă costul transportului.

 

28,00 lei