MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul este compus dintr-un săpun și o cremă solidă pentru mâini și corp, elementele esențiale ale îngrijirii pielii.

Este ambalat într-o cutie de carton craft, cu hârtie de mătase și lână de lemn, care sunt reciclabile. Crema solidă este așezată într-o cutie metalică, pentru a putea fi purtată în siguranță în geantă sau așezată într-un sertar la birou. Este recomandată mai ales în condițiile în care se impune spalarea frecventă a mâinilor și a dezinfectării.

Crema solidă nu conține apă, deci nici conservanți. Este formulată doar cu uleiuri vegetale și ceară de albine neprocesată industrial. Conține extarct de gălbenele, unt de cacao și ulei de cocos. Este parfumată cu uleiuri esențiale de lavandă și litsea cubeba, parfumul rezultat fiind floral-citrat. Blocul de cremă cântărește 20 g.

CUM SE FOLOSEȘTE
Se ține între palme câteva secunde până la un minut, înainte de utilizare, în funcție de temperatura ambientală. Căldura mâinilor va topi ușor stratul exterior al blocului și va permite aplicarea cu ușurință a cremei. Se poate folosi și fără așteptare, masând ușor blocul, ca și când ați folosi un săpun solid, pe suprafața mâinilor sau pe zona dorită. Nu e necesar să insistați, fiind suficientă o peliculă foarte subțire de cremă. Se întinde bine pe piele și se masează până la absorbția completă. Se consumă foarte puțin la fiecare aplicare.

Săpunul cu cafea și argilă Rhassoul este un săpun special, de lux, bogat în unt de cacao, ceea ce-i dă cremozitate aparte. Conține infuzie de cafea, fiind non-abraziv, dar cu propietăți de curățare și detoxifiere. Argila Rhassoul, o argilă vulcanică marocană, este deosebit de apreciată pentru calitățile sale de curățare în saloanele SPA de lux din lume. Mai multe detalii despre acest săpun cremă găsiți aici.

Pentru o durată optimă, între utilizări, se recomandă păstrarea produsului pe o săpunieră cu orificii sau cu grătar, care să nu rețină apa.

 

Vegan || Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în produsele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se îngrijesc de alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și luați legătura cu medicul. Vă rugăm să nu raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

Set DUO pentru mâini și corp

Setul contine

  • Săpun cu cafea și argilă Rhassoul
  • Cremă solidă pentru mâini și corp, cu unt de cacao și extract de gălbenele

COMANDĂ MINIMĂ TOTAL PRODUSE: 98 LEI, la care se adaugă costul transportului

68,00 lei

Stoc epuizat