MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Acest set cadou este unicat. Potrivit pentru vizite de casă nouă, pentru sărbători în familie sau la prieteni.

Piesa centrală a cadoului este ceainicul foarte vechi, aproximat a fi produs în urmă cu aproximativ 100 de ani, după formă, după decor și textura porțelanului. Timpul a lăsat patină pe liniile aurii de la buza ceainicului și de pe toartă (v. ultima fotografie). Trecerea timpului are farmec și dă valoare obiectelor.

Ceainicul este o piesă ce se adresează colecționarilor sau iubitorilor de obiecte frumoase, vechi, rare, ce nu mai pot fi reproduse și care sunt pe cale de dispariție.

Setul cadou este alcătuit din:

  • 1 ceainic din porțelan vintage, cu o vechime aproximată la 100 de ani. Ceainicul poartă o marcă încrustată, ce nu a putut fi identificată. Piesa poate fi folosită atât ca ceainic de volum mare (1,2 litri), cât și ca vază, cu un efect vizual deosebit.
  • 4 seturi  vintage pentru cafea, marca Burg Lindau, producător de porțelan fin din Bavaria.
  • 4 lumânări parfumate cu uleiuri esențiale, turnate în ceștile marca Burg Lindau. Lumânările sunt turnate manual și sunt parfumate cu uleiuri esențiale. Sunt naturale, din ceară 100% soia, cu parfum floral, un blend propriu HERBALL.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
  • 1 napron brodat, din bumbac, pentru tavă sau pentru masă. Broderia este bogată, tip broderie spartă, completată cu broderie florală cu fir de mătase.
  • 1 săculeț parfumant, din bumbac 100%, decorat cu un trandafir uscat. Conține un amestec de plante medicinale și aromatice, care emană parfum specific la fiecare atingere. Poate parfuma sertare, dulapuri sau aerul din jurul dvs., dacă îl țineți în apropiere, pe birou.

Setul cadou este ambalat festiv, legat cu fundă asortată. Porțelanul este însoțit de un mini card, cu scurte informații despre istoria sa.

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # 100 DE ANI

Setul cadou unicat conține:

  • ceainic vintage de colecție, aproximat la 100 de ani vechime
  • 4 seturi  vintage pentru cafea, marca Burg Lindau
  • 4 lumânări parfumate cu uleiuri esențiale, turnate în cești
  • napron din bumbac, brodat cu mătase
  • săculeț parfumant, din bumbac, cu plante medicinale și aromatice

255,00 lei

Stoc epuizat