Magazin

Setul cadou unicat conține:

  • Un set de ceai sau cafea, format dintr-o ceașcă și o farfurioară din porțelan vintage englezesc, marcată Balmoral Castle. Pe lângă desenul aproape de perfecțiune, ceașca este îmbogățită cu o mică bordură dantelată, în relief, din turnare. Despre marca Balmoral Castle am aflat că era folosită de fabrica PZH din Olanda pentru a produce veselă hotelieră în anii 40 și mai târziu. Conform site-ului goudadesign.co.uk, PZH  a fost fondată în 1897 în orașul olandez Gouda. A produs sub mai multe denumiri și mai multe mărci pentru diverse companii olandeze și nu numai. Fabrica a fost desființată în anii 2000, fiind păstrate totuși fațadele acesteia, care conțin scene ceramice autentice, de mari dimensiuni, deosebit de frumoase.
  • În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, predominante fiind notele de iasomie și trandafir. Atunci când se topește, ceara devine clară și transparentă, iar lumina este blândă, fără fum. După folosirea lumânării, urmele de ceară se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se poate refolosi. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice.
  • Cremă cu gălbenele & miere, probabil cea mai bună cremă pentru piele sensibilă pe care ați folosit-o vreodată, este 100% naturală și cea mai potrivită alegere pentru sezonul rece. Conține extract de gălbenele cultivate în grădina proprie și uscate la umbră, astfel încât să-și păstreze toate proprietățile calmante și antiinflamatorii recunoscute. Crema Herball cu gălbenele & miere are două variante: fără parfum (adică neparfumată cu uleiuri esențiale) și parfumată cu uleiuri esențiale. Varianta fără pafum nu conține nici polen. Crema Herball nu conține vaselină și este non ocluzivă. Este recomandată persoanelor cu piele sensibilă, uscată, iritată, cu escoriații, arsuri superficiale etc. Hrănește tenul și îi redă elasticitatea.
  • Săpun 100% natural, parfumat cu uleiuri esențiale de lavandă, portocale, litsea cubeba, cuișoare.
  • Decor din lemn alb pentru Crăciun

Setul cadou conține, ca elemente decorative, măceșe, nuci și conuri de brad naturale. Este ambalat într-o cutie kraft, legată cu o fundă din satin.

Ceașca vine însoțită de un mini card cu scurte informații despre istoria fabricii care a produs porțelanul.

La cerere, putem include un mesaj scris de mână, de maximum 50 de cuvinte. În cazul în care doriți acest serviciu, introduceți textul dorit în nota de comandă.

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou Balmoral Castle

Set cadou unicat, cu

  • lumânare parfumată într-o ceașcă din porțelan vintage, marca Balmoral Castle
  • cremă cu gălbenele & miere 30 mL
  • săpun natural
  • brăduț decorativ din lemn alb

198,00 lei

Stoc epuizat