MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou unicat conține:

  • UN SET PENTRU MIC DEJUN, DIN PORȚELAN VINTAGE BAVAREZ, fabricat în anii 60. Setul este format dintr-o ceașcă generoasă pentru ceai sau cafea, marca Winterling, farfuria suport a ceștii și o farfurie plată pentru aperitiv sau desert, decorate cu flori albastre. Istoria Winterling a început în 1907, în orașul Röslau din nordul Bavariei. În anii 30, fabrica avea 600 de angajați. Astăzi, marca Winterling nu mai există.

În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.

  • O FRUCTIERĂ DIN PORȚELAN VINTAGE BAVAREZ, marca Johann Seltmann Vohenstrauss, din anii 50 – 60Piesa este deosebit de fină, cu model în relief, mânere cu decupaj în formă de inimiă, decorațiuni în arc de cerc și margini aurii. Este pictată manual, sub glazură. Dimensiuni: diametru (între mânere) = 25,2 cm, înălțime = 7 cm

Fabrica de porțelan Seltmann din Vohenstrauss, a fost deschisă în 1901, de frații Johann și Christian. Cel din urmă și-a deschis propria fabrică, nouă ani mai târziu, în orașul Weiden. Fabrica lui Johann a crescut constant, ajungând în 1914 la 500 de angajați, care lucrau mai mult pentru export. Războiul a avariat grav fabrica, dar în 1949, și-a reluat producția, cu ajutorul multor angajați care au revenit la lucru. Urcușul fabricii s-a oprit la jumătatea anilor 70, din cauza importurilor de proțelan ieftin, declinul fabricilor de porțelan bavarez continuând dramatic. În 1993, fabrica Johann Seltmann a fuzionat cu alte două companii – Schirnding AG (Schirnding), J. Kronester GmbH (Schwarzenbach) – sub numele SKV-Porzellan-Union GmbH în speranța de a-și crește șansele de a rămâne pe piață. A reușit să evite falimentul pe care o altă marcă bine cunoscută – Winterling – nu l-a reușit. De la Winterling, SKV reușise să preia doar cu trei luni înainte de faliment, marca Arzberg, ceea ce a dus și la schimbarea denumirii în SKV-Arzberg-Porzellan.

  • DOUĂ NAPROANE BRODATE, DIN BUMBAC 100%. Pot fi folosite și ca șervete pentru masă. Dimensiune: 40 cm x 30 cm.

Setul cadou este ambalat festiv, legat cu fundă asortată.

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDĂRI LUMÂNARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # FLOARE ALBASTRĂ

Setul cadou unicat conține:

  • fructieră din porțelan vintage bavarez
  • set trio din porțelan vintage pentru mic dejun
  • lumânare parfumată într-o ceașcă din porțelan vintage bavarez, marca Winterling
  • 2 naproane brodate, din bumbac 100%

275,00 lei

Stoc epuizat