MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul  # D’OR DE LIMOGES este o comoară, la propriu și la figurat.

Seturile de porțelan vintage franțuzesc sunt produse în anii 1926 – 1930, la Limoges. Sunt o creație a lui Marcel Chabrol, deținător al Marelui Premiu (Grand Prix) al Expoziției Internaționale de Arte Decorative (1925). Pe spatele fiecărei piese de porțelan este menționat autorul.  Limoges este o zonă din Franța celebră în întreaga lume pentru finețea și calitatea deosebite ale porțelanului produs aici, pentru detaliile cuceritoare și pentru decorurile speciale, realizate manual.

În cadoul # D’OR DE LIMOGES sunt incluse două seturi de ceai și cafea, pentru două persoane. Porțelanul are, deci, aproape 100 de ani vechime. Este deosebit de fin, ușor, translucid, ceea ce certifică o calitate superioară, ce astăzi nu mai poate fi reprodusă. Culoarea porțelanului este ivoire, decorat manual cu linii late de aur coloidal în interiorul ceștilor și pe bordura farfuriilor, în timp ce exteriorul ceștilor este marcat cu o linie fină. Baza ceștilor și mânerele sunt decorate cu aur coloidal, lăsând însă spațiu suficient pentru vizibilitatea contrastului blând dintre culoarea fildeșului și culoarea aurului.

Cadoul conține următoarele piese:

 • 2 cești de cafea, din porțelan vintage de Limoges. Capacitate: 1o0 ml. Diametru: 8.5 cm. Înălțime: 4 cm. Greutatea ceștii goale: 55 g.
 • 2 farfurii suport pentru ceștile de cafea, din porțelan vintage de Limoges. Diametru: 13 cm
 • 2 lumânări naturale, din ceară de soia, turnate în ceștile de cafea. În fiecare ceașcă, este turnată manual o lumânare din ceară naturală de soia 100%, parfumată floral, cu un blend propriu HERBALL, cu uleiuri esențiale.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
 • 2 cești de ceai, din porțelan vintage de Limoges. Capacitate: 150 ml. Diametru: 10 cm. Înălțime: 4.5 cm. Greutatea ceștii goale: 80g
 • 2 farfurii suport pentru ceștile de ceai, din porțelan vintage de Limoges. Diametru: 14.5 cm
 • 2 farfurii pentru desert sau mic dejun, din porțelan vintage de Limoges. Diametru: 19 cm.
 • o tavă rotundă, din bronz, lucrată manual. Diametru: 29 cm. Distanța dintre extremitățile mânerelor: 36 cm. Greutate: 2.4 kg
 • un sfeșnic din bronz, lucrat manual. Înălțime: 19 cm
 • o lumânare din ceară de albine, răsucită manual. Înălțime: 10 cm, diametru: 3 cm
 • o față de masă din bumbac, cu broderie spartă și aplicații din șnur fin de bumbac, uni, alb imaculat. Dimensiuni: 85 cm x 85 cm

Setul cadou este împachetat festiv, cu fundă aurie, gata de dăruit.

Cadoul D’OR DE LIMOGES  este puțin dulce, puțin cald, puțin soare, puțin zâmbet. Este creat pentru luna de miere, dar poate fi pentru orice familie ”numai lapte și miere”. Dacă ne-ați cere să-l definim într-un singur cuvânt, acesta ar fi ”MINUNAT”.

NOTĂ: piesele acestui set cadou sunt vintage, seturile Chabrol având aproape 100 de ani. Timpul lasă urme fine, însă pentru porțelan, aceasta este o calitate, nu un defect.

Fără parafină || Fără coloranți || Fără conservanți  || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în produsele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

LUMÂNARE
Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # D’OR DE LIMOGES

Setul cadou este format din:

 • 2 seturi de cafea, din porțelan fin de Limoges, semnat Marcel Chabrol
 • 2 lumânări naturale, din ceară de soia, turnate în ceștile de cafea
 • 2 seturi de ceai, din porțelan fin de Limoges, semnat Marcel Chabrol
 • 2 farfurii pentru desert
 • o tavă rotundă, din bronz, lucrată manual
 • un sfeșnic din bronz, lucrat manual
 • o lumânare din ceară de albine, răsucită manual
 • o față de masă din bumbac, brodată

575,00 lei

Stoc epuizat