MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # NU-MĂ-UITA  este cu totul special: fin, valoros, frumos. 

Piesele sale centrale sunt setul de ceai din porțelan fin englezesc, din secolul trecut, pictat manual cu flori de nu-ma-uita și accente de aur adevărat, și fața de masă brodată, cu inserții din dantelă fină de bumbac, lucrată manual. Adăugarea celorlalte produse completează setul cadou și îl definește ca unul unicat, irezistibil. De neuitat!

Pentru a mări fotografiile, apăsați cu cursorul pe imagini.

Setul cadou #NU-MĂ-UITA conține:

 • Un set de ceai sau cafea, din porțelan vintage englezesc, pentru o persoană, marca Royal Standard, format din ceașcă pentru ceai sau cafea și farfuria de suport, plus o farfurie pentru aperitiv sau desert. Porțelanul este atât de fin, încât lasă impresia atingerii unei țesături de satin. Este de un alb strălucitor, cu desen romantic, deosebit de frumos. Marginile de aur ale farfuriilor, ceștii și linia de pe mănușă, sunt accente tipice epocii, care îmbogățeau porțelanul, fin, de calitate superioară.
 • Setul este produs în anii 50, cu designul probabil al artistului FF Errill, de celebra company Chapmans Longton Ltd, care fabrică porțelan încă de la mijlocul anilor 1700. Un set de ceai Chapman, produs cu ocazia Jubileului Reginei Victoria în 1897, face acum parte din Colecția Lennard din Muzeul Powerhouse din Sydney. Chapman Longton Ltd. a produs opere de artă comemorative elegante sub marca Royal Standard. Printre modelele produse s-a numărat „Scots Emblem” care includea ciulini violet, în concordanță cu emblema florală a Scoției.
 • Chapmans Longton Ltd., avea trei mărci cunoscute: „Standard China” a fost folosită între 1916 și 1930. „Royal Mayfair” a fost folosită pentru a identifica porțelanul companiei în perioada 1938-1941. „Royal Standard” a fost cea mai cunoscută marcă a companiei, utilizată din aproximativ 1949. Datele de utilizare ale mărcii comerciale nu sunt însă întotdeauna exacte.
 • Mențiunea Fine Bone China certifică o calitate superioară a porțelanului, obținută printr-o tehnică pe care artizanii chinezi au ținut-o secretă mii de ani. Aproape de 1750, un olar englez a reușit să dezlege misterul: pentru obținerea porțelanului fin, chinezii foloseau, în procesul de fabricație, cenușa de oase . Procedeul a devenit unul de lucru în fabrica Bow, din Londra, răspândindu-se apoi și în alte fabrici din Anglia. Porțelanul Fine Bone China are rezistență, este ușor și translucid.

Dimensiunile setului de ceai:

– Ceașca: înălțime = 8 cm, diametru = 9 cm, volum = 150 ml

– Farfuria suport a ceștii: diametru = 14 cm

– Farfuria  pentru aperitiv sau desert: diametru = 20 cm

 • O lumânare parfumată cu uleiuri esențiale, din ceară naturală, 100% soia, turnată manual, model ”Bubles”. Click pe butonul Informații suplimentare, pentru utilizarea corectă a lumânării.
 • Un bol mic din porțelan, cu margini dantelate, pictat manual cu flori de nu-mă-uita, marca Bayreuther, Arzberg, Bavaria.Bolul fabricat în anii 60, este destinat pentru a fi suport pentru lumânare, în timpul arderii. După consumarea lumânării, bolul se spală în mod facil, cu detergent de vase și apă caldă. Ceara de soia este 100% naturală și nu este toxică, astfel încât bolul poate fi folosit inclusiv pentru servirea fructelor mici, alunelor, mogdalelor etc. Poate fi folosit și ca suport pentru bijuterii mici sau alte mărunțișuri. Dimensiuni: diametru = 10 cm, înălțime = 3 cm
 • O față de masă din bumbac fin, brodată manual cu flori albastre. Are inserții cu dantelă bogată, desoebit de fină, croșetată manual din fir subțire de bumbac. Este o față de masă absolut deosebită, ce poate fi folosită pe o masă mică sau consolă, dar și suprapusă peste o față de masă uni, de mari dimensiuni, pentru mese festive. Dimensiuni: 82 cm x 82 cm

Setul cadou este ambalat festiv, legat cu fundă asortată, gata de oferit.

Dacă doriți ca acest cadou să fie o surpriză, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau îl putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : Piesele acestui set cadou sunt vintage, cu excepția lumânării.

 

Deoarece produsele noastre sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se îngrijesc de alergice la ingredientele individuale să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și luați legătura cu medicul. Vă rugăm să nu raportați această reacție la adresa  contact@herball.ro .

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și o flacără necorespunzătoare. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de pe vasul suport pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara scursă nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta urmele de ceară este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # NU-MĂ-UITA

Setul cadou conține 6 piese:

 • set de porțelan vintage englezesc, pentru ceai sau cafea, marca Royal Standard (anii 50)
 • farfurie pentru desert sau aperitiv
 • lumânare parfumată cu uleiuri esențiale, din ceară 100% naturală
 • bol din porțelan vintage bavarez, cu margini dantelate (anii 60)
 • față de masă din bumbac fin, dantelată, brodată manual

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.