MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Pasărea Phoenix este simbolul renașterii și a devenit motiv de inspirație pentru mulți artiști. O regăsim și printre artizanii cei mai renumiți ai Fraței, cei de la Limoges, extraordinar de frumos reprezentată, pictată manual cu aur coloidal pe un fond alb ivoriu al porțelanului fin, de calitate superioară. Piesa centrală a setului cadou este una de colecție, marca Jammet Seignolles Exclusivite, rară pe piața de profil, fină și deosebit de frumoasă. Bolul cu trei piciorușe, și ele decorate  cu inserții de aur coloidal, va atrage toate privirile, dacă va deveni o piesă de decor, dar poate susține și bijuterii, el însuși fiind o bijuterie rară.

Limoges este una dintre cele mai importante și mai vechi manufacturi de porțelan din Europa. Fondată în 1771, în apropierea unor zăcăminte importante de argilă caolin, care a permis producerea porțelanului rezistent, asemănător celui fabricat în China acelor vremuri, fabrica ocupă și astăzi un loc central în producția europeană de porțelan fin. Jammet Seignolles Exclusivite produce porțelan fin după 1825, deși nu sub acest nume, căpătat cu aproape 150 de ani mai târziu.

În 1962, Henri Seignolles, un consacrat decorator de porțelan achiziționează „La Fabrique”, una dintre cele mai vechi fabrici de porțelan din Limoges, care a fost fondată în 1825 în pădurea Brigueuil.

Prin inovația sa continuă de-a lungul anilor, Seignolles a devenit una dintre mărcile emblematice majore de porțelan din Limoges. Cu o istorie de aproape 200 de ani, porțelanul Jammet Seignolles devenise atât admirat, fiind folosit de conducători, șefi de stat. În 2004, a fost selectat dintre mai mulți concurenți, pentru a furniza toate vesela de porțelan pentru nunta regală a Prințului Felipe al Spaniei și a Letiziei. În același an, manufactura a furnizat porțelan și pentru familia regală a Arabiei Saudite.

În 2008, fabrica a primit eticheta „Entreprise du Patrimoine Vivant”, premiată pentru perseverența sa în perfecționism și dragostea pentru meșteșugul de la filatori, pictori, lustruitori, creatori și artă excepțională, a cărei excelență a făcut turul cele mai mari mese din lume.

Setul cadou este unicat și, pe lângă bolul vedetă, mai conține:

 • O candelă pentru aromaterapie, cu tablete din ceară 100% soia, cu petale de flori, parfumată cu uleiuri esențiale
 • Parfum natural cu bețe din ratan pentru cameră, 100% natural (50 ml). Are aromă verde, ierboasă, dată în mod exclusiv de ingrediente naturale. Imaginați-vă că sunteți într-o grădină cu iarba verde proaspăt tunsă, că frecați între palme frunze de busuioc și aveți în preajmă tufe de lavandă, rozmarin și salvie. Așa miroase parfumul nostru de cameră!
 • O cutie cu praline din ciocolată, cu trandafiri, fără zahăr (50 g). Bomboanele sunt produse de Corinne Chocolat, 100% naturale și au umplutură din unt de caju, miere, petale de trandafir și ulei esențial de trandafir
 • Ou din sticlă, decor pentru Paști
 • Două șervete pentru masă din bumbac, cu broderie spartă, realizată manual, cu acul de cusut
 • Două inele pentru șervete de masă

CADOU # PHOENIX de LIMOGES

Setul cadou unicat conține:

 • bol cu piciorușe, din porțelan vintage marca Jammet Seignolles, Limoges
 • candelă pentru aromaterapie, cu tablete din ceară parfumate cu uleiuri esențiale
 • parfum pentru cameră cu bețe din ratan, 100% natural
 • praline de ciocolată cu trandafiri, fără zahăr
 • ou din sticlă, decor pentru Paști
 • două șervete pentru masă din bumbac, brodate manual
 • două inele pentru șervete de masă

275,00 lei

Stoc epuizat