MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Albastru ca cerul de primăvară, în care ai vrea să te pierzi, în liniște, auzind doar triluri de păsări și foșnetul ierbii bătute de un vânt blând și cald. De aici am pornit atunci când am compus acest set cadou. Nu este doar romantic, ci și util, parfumat, produsele componente fiind 100% naturale.

Setul conține

  • Bomboniera vintage din sticlă albastră, fațetată poate fi folosită pentru a păstra bijuterii sau alte obiecte mici. Așezată pe un pervaz sau pe o etajeră din apropierea unei surse de lumină, va crea reflexe încântătoare.
  • Lumânare din ceară naturală, 100% soia, turnată în caseta de sticlă. Este parfumată cu un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale. Lumânarea este decorată cu un boboc de trandafir de Damasc și o ”horă” de flori albastre de câmp. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
  • Cremă solidă pentru mâini și corp, cu extract de gălbenele și unt de cacao, ambalată într-o cutie metalică ovală, model retro. Crema solidă nu conține deloc apă, deci nici conservanți. Este ușor de purtat în geantă sau de depozitat într-un sertar, la birou, pentru a fi folosită des, după dezinfectanții pentru mâini. Cântărește aproximativ 70 g.
  • Apă florală de lavandă, ce poate fi folosită ca toner, pentru împrospătarea tenului, împotriva iritațiilor pielii și mușcăturilor de țânțari, pentru hidratarea pielii cu arsuri superficiale. Este obținută prin distilarea florilor de lavandă, în procesul obținerii uleiului esențial.
  • Săpun cu ricin și mătase  conține fibre de mătase naturală, ceea ce-i conferă o finețe specială, alături de componentele sale saponificate, care sunt uleiul de ricin, uleiul de cocos și untura. Este recomandat pentru tenul acneic, dar și pentru tenul uscat, care se descuamează. Spuma cremoasă curăță pielea fără să o usuce. Săpunul este parfumat cu uleiuri esențiale de lavandă, mentă și eucalipt. Pentru o durată optimă, între utilizări, se recomandă păstrarea produsului pe o săpunieră cu orificii sau cu grătar, care să nu rețină apa.

Setul cadou este ambalat festiv, legat cu fundă de satin albastru.

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în produsele noastre.

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # SENIN

Setul unicat conține

  • Lumânare parfumată cu uleiuri esențiale, turnată în bombonieră albastră
  • Bombonieră vintage, cu capac, din sticlă albastră, fațetată
  • Cremă solidă pentru mâini și corp, în cutie metalică, model retro
  • Apă florală de lavandă
  • Săpun cu ricin & mătase

175,00 lei

1 în stoc