MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Un cadou senzațional, pentru o persoană norocoasă.

  • Setul de porțelan vintage pentru ceai sau cafea, pe care cadoul îl include acest trio pentru mic dejun marca Winterling Bavaria , un produs în anii 4 – 50, conformi utilizate, care este imprimată pe verso. Forma ceștii, conică, rotunjită, cu picior, precum și decorul bogat, cu auriu, erau caracteristice acelei epoci. Piesele au borduri din romburi în relief, ceea ce le măresc frumusețea.
  • Setul de porțelan este format dintr-o ceașcă de ceai, farfuria de suport a ceștii și o farfurie plată.
  • Istoria companiei a început în 1907, în Röslau, Bavaria, unde șapte frați din familia Winterling au fondat Gebrüder Winterling. Afacerile au mers bine chiar de la început, așa că fabrica se modernizează și se extinde destul de des. În 1917, compania a preluat fabrica de porțelan Oscar Schaller & Co. și în 1929 fabrica Eduard Haberländer în Windischeschenbach. Aceste extinderi ale firmei-mamă au fost toate păstrate sub numele de Oscar Schaller & Co. până în 1950, când compania le denumește pe toate Gebrüder Winterling AG. La jumătatea anilor 50, din cauza unor certuri în familie, a început declinul companiei. În anul 2000, compania Winterling a intrat în faliment și a fost închisă. Instalațiile și conducerea companiei au fost preluate de Triptis Porzellan, special pentru a produce „Indisch Blau” cu o nouă marcă, folosind încă numele Winterling. Triptis a intrat și ea în faliment, în 2004. A fost reînființată ca fabrică nouă în 2005, dar porțelanurile Winterling nu se mai produc de mult. Persoana care va primi acest cadou, va ține în palme o mică istorie a porțelanului fin bavarez, ce nu mai poate fi reprodus.
  • Două șervete din bumbac 100%, brodate manual cu motive florale albastre. Dimensiune: 30 cm x 30 cm
  • Două inele pentru șervete de masă
  • Difuzor de uleiuri esențiale cu bețe ratan – parfum pentru casă, 100% natural.

Cadoul este ambalat festiv, cu fundă asortată.

Ceașca vine însoțită de un mini card cu scurte informații despre istoria fabricii care a produs porțelanul.

 

Fără palmier || Fără parafină || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se îngrijesc de alergice la ingredientele individuale să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și luați legătura cu medicul. Vă rugăm să nu raportați această reacție la adresa contact@herball.ro .

 

RECOMANDĂRI LUMÂNARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # STEAUA NOROCOASĂ

Setul este unic și poate conține:

  • set trio din porțelan vintage bavarez, pentru ceai sau cafea, marca Winterling
  • 2 șervete din bumbac, brodate manual
  • 2 inele pentru șervete de masă
  • parfum pentru casă, 100% natural, cu bețe ratan

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

175,00 lei

Stoc epuizat