MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Este un parfum de cameră, care  miroase a iarbă verde, proaspăt tunsă, și a busuioc frecat între palme. A puțină lavandă adevărată, care îmbată albinele, a rozmarin și a salvie. Atât din fiecare încât să te facă să simți verdele, nu doar să ți-l imaginezi.

Difuzorul cu bețe ratan parfumează încăperile în mod discret și natural. Este realizat manual, folosind uleiuri esențiale și extracte din plante aromatice, având, astfel, rol aromaterapeutic, tonic. Nu conține parabeni, ftalați, parafină.

MOD DE FOLOSIRE

Deschideți sticla și introduceți 5 bețe de ratan. Parfumul difuzat va fi suficient pentru încăperi cu suprafața de 10 – 12 mp. Pentru suprafețe mai mari, folosiți mai multe bețe de ratan sau mai multe recipiente cu parfum, în funcție de dimensiunile încăperilor. Pentru suprafețe mai mici, folosiți mai puține bețe de ratan.

La prima folosire, bețele se scufundă în parfum și se lasă 2-3 zile, pentru a permite parfumului să circule prin canalicule și să impregneze bețele din lemn, după care acestea se întorc invers în recipient. La fiecare 4-5 zile, bețele de ratan se întorc, până când sunt saturate cu parfum (se închid la culoare), apoi se înlocuiesc. Dacă doriți oprirea difuzării parfumului pentru anumite perioade de timp, scoateți bețele din parfum și acoperiți sticla, folosind capacul etanș. Nu așezați bețele îmbibate cu parfum direct pe mobilier, întrucât uleiurile esențiale îi pot afecta suprafața. Nu vă atingeți ochii dacă nu v-ați spălat mâinile după manevrarea bețelor de ratan îmbibate cu parfum.

Timpul de evaporare completă a parfumului: 2-3 luni, în funcție de condițiile de temperatură și numărul de bețe folosite. Recomandăm păstrarea recipientului cu parfum ferit de razele ale soarelui, întrucât uleiurile esențiale sunt sensibile la lumină. Poate fi așezat în locuri de trecere, bine ventilate, curenții de aer favorizând circulația vaporilor de parfum.

Parfumul de cameră cu bețe ratan este ambalat într-un recipient din sticlă (100 ml), prevăzut cu capac etanș.

NOTĂ: Sticla cu parfum din imagine este etichetată 50 ml , însă produsul are volumul de 100 ml.

Fără conservant || Fără coloranți artificiali || Fără conservant || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre. Fotografiile 2 și 3 reprezintă culturile noastre de busuioc și lavandă.

 

Deoarece produsele noastre sunt preparate cu ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

INGREDIENTE

Ulei vegetal, uleiuri esențiale de busuioc, lavandă, mentă, rozmarin, salvie, grapefruit, portocală, eucalipt, cuișoare, tămâie, paciuli ș.a.

PRECAUȚII

Atenție la manevrarea recipientului! Așezați recipientul pe o suprafață plană, departe de accesul copiilor și al animalelor. Vărsarea conținutului poate afecta suprafețele din lemn. Ștergeți imediat cu un șervețel absorbant, dacă ați răsturnat sticla cu parfum și apoi spălați mâinile cu apă caldă și săpun. Spălați-vă pe mâini după fiecare manevrare a bețelor de ratan îmbibate cu parfum, pentru a evita contactul cu ochii.

PARFUM PENTRU CASĂ CU ULEIURI ESENȚIALE ȘI BEȚE RATAN # HERBS

100 mL

  • 100% natural
  • cu uleiuri esențiale 
  • miros de iarbă verde, proaspăt tunsă
  • NU CONȚINE APĂ
  • cu 10 bețe ratan

COMANDĂ MINIMĂ TOTAL PRODUSE: 98 LEI, la care se adaugă costul transportului.

68,00 lei

1 în stoc