MAGAZIN PRODUSE NATURALE HANDMADE

Cadoul # Theresia conține un set de ceai din porțelan vintage bavarez, cu un model celebru, albastru, din anii 50 – China Blau. Ceașca este generoasă, având diametrul de 10 cm și înălțimea de 7 cm, iar farfuria suport are diametrul de 14 cm. Porțelanul este unul fin, translucid, pus în lumină, fiind transparent (v. galeria foto).

În ceașcă, am turnat o lumânare naturală, din ceară 100% soia, parfumată cu uleiuri esențiale.

Alături de setul de porțelan, în pachetul cadou am inclus o cremă de gălbenele și miere, parfumată cu uleiuri esențiale, o sticlă cu pulverizator cu apă florală de lavandă, ce se completează perfect cu crema pentru piele sensibilă, și un săpun cu ricin și mătase. Toate produsele cosmetice, precum și lumânarea parfumată sunt 100% naturale.

Setul duo de porțelan vintage marca Seltmann Weiden Bavaria, modelul China Blau  este produs în anii 1950, în fabrica din Erberdorf a familiei Seltmann, așa cum indică inițiala E. din ștampila folosită pe verso pieselor. Numele Theresia nu indică modelul celebru, ci seria în care acesta a fost produs.

  • Istoria fabricii de porțelan care a produs acest set începe în 1901. Astăzi este încă în funcțiune, fiind unul dintre cei mai mari producători de porțelan din Germania. Christian Seltmann a înființat fabrica împreună cu fratele său mai mare, drept model un al treilea frate al acestora, care avea succes cu o afacere similară. În doar câțiva ani, noua fabrică ajunge la impresionanta cifră de 600 de angajați. Nefiind de acord cu partenerul său de afaceri în privința viitorului firmei, Christian, care se împotrivea că afacerea să devină o societate pe acțiuni, a plecat și a înființat sau altă fabrică în orașul Weiden, în 1910. În 3 ani, a ajuns la 300. de angajați și a început dezvoltarea afacerii și cu articole de sticlărie fină. În 1921, Christian Seltmann moare într-un accident, dar afacerea este dusă mai departe de soția sa, apoi de cei doi fii ai săi. A fost grav afectată de război, dar a revenit și a început dezvoltarea, preluând mai multe fabrici de porțelan din Germania, inclusiv din cea de Est, după 1990. Grupul Seltmann este una dintre rarele mari companii de familie rămase în funcțiune, în Germania, ca o perpetuare a dorinței fondatorului său, Christian Seltmann.
  • Setul de porțelan este format dintr-o ceașcă de ceai și farfuria sa de suport.

Crema cu gălbenele și miere pentru piele sensibilă este 100% naturală. Conține extract de gălbenele cultivate în propria noastră fermă, miere crudă, neprocesată termic, de la producători locali, tinctură de propolis și polen. Este parfumată doar cu uleiuri esențiale și nu conține vaselină sau parafină. Este onctuoasă, hrănitoare pentru pielea uscată, a zonei ridurilor sau pentru alte zone sensibile, fără aă fie ocluzivă. Se întinde într-un strat foarte subțire și se masează piele până la absorbția completă. Crema din acest set cadou este ambalată într-un borcan de sticlă ambră, cu volumul de 30 ml.

Apa florală de lavandă, 100% naturală, este obținută prin distilarea, pentru ulei esențial, a inflorescențelor de lavandă proaspăt culese sau uscate la umbră. Poate fi folosită ca hidratant facial sau capilar, precum și pentru calmarea iritațiilor pielii date de mușcături de insecte, arsuri superficiale, după proceduri cosmetice etc.

  • tonifiantă, cicatrizantă, calmantă
  • recomandată pentru ten acneic

Săpunul cu ricin și mătase, 100% naturală, fără ulei de palmier, este deosebit de fin. Conține ulei de coco, untură și ulei de ricin, toate fiind ingrediente recunoscute pentru beneficiile lor aduse pielii sensibile și tenului acneic. Este parfumat cu uleiuri esențiale de lavandă, mentă și eucalipt.

Fără parafină || Fără coloranți || Fără conservanți || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în produsele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se îngrijesc de alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să nu raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

 

Cadou # Theresia

Setul este unicat și conține:

  • Set pentru ceai, din porțelan vintage bavarez (1950)
  • Lumânare turnată în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
  • Cremă pentru piele sensibilă cu gălbenele & miere
  • Apă florală de lavandă
  • Săpun cu mătase și ricin

 

198,00 lei

Stoc epuizat