MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou # Frumusețe este cuceritor, toate elementele componente fiind asortate, cu centru al atenției trandafirul roz.

 • Setul de porțelan vintage pe care cadoul îl include este un trio pentru mic dejun, marca Winterling Bavaria, produs în anii 45 – 50, conform mărcii folosite, ce este imprimată pe verso. Forma ceștii, conică, rotunjită, cu picior, precum și decorul floral și îmbogățit cu desen auriu erau caracteristice acelei epoci.
 • Setul este format dintr-o ceașcă de ceai, farfuria de suport a ceștii și o farfurie plată.
 • Istoria companiei a început în 1907, în Röslau, Bavaria, unde șapte frați din familia Winterling au fondat Gebrüder Winterling. Afacerile au mers bine chiar de la început, așa că fabrica se modernizează și se extinde destul de des. În 1917, compania a preluat fabrica de porțelan Oscar Schaller & Co. și în 1929 fabrica Eduard Haberländer în Windischeschenbach. Aceste extinderi ale firmei-mamă au fost toate păstrate sub numele de Oscar Schaller & Co. până în 1950, când compania le denumește pe toate Gebrüder Winterling AG. La jumătatea anilor 50, din cauza unor certuri în familie, a început declinul companiei. În anul 2000, compania Winterling a intrat în faliment și a fost închisă. Instalațiile și conducerea companiei au fost preluate de Triptis Porzellan, special pentru a produce „Indisch Blau” cu o nouă marcă, folosind încă numele Winterling. Triptis a intrat și ea în faliment, în 2004. A fost reînființată ca fabrică nouă în 2005, dar porțelanurile Winterling nu se mai produc de mult.
 • Persoana care va primi acest cadou, va ține în palme o mică istorie a porțelanului fin bavarez, ce nu mai poate fi reprodus.
 • În ceașcă, este turnată manual o lumânare parfumată, din ceară 100% soia, cu parfum floral, un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
 • Spray natural pentru parfumarea încăperilor și a lenjeriilor. Nu conține alcool, nici parfum sintetic. Are aromă verde, ierboasă, dată în mod exclusiv de ingrediente naturale.
 • Săculețul parfumant din bumbac 100%, decorat cu un trandafir uscat, conține un amestec de plante medicinale și aromatice, care emană parfum specific la fiecare atingere. Poate parfuma sertare, dulapuri sau aerul din jurul dvs., dacă îl țineți în apropiere, pe birou.
 • Coronița decor pentru Paști este realizată manual, din nuiele ratan, flori și fluturi textili.

Setul cadou este ambalat festiv, legat cu fundă asortată.

Ceașca vine însoțită de un mini card cu scurte informații despre istoria fabricii care a produs porțelanul.

Livrare: 3 – 5 zile lucrătoare de la data comenzii. Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Fără palmier || Fără parafină || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură 

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

 

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou # Frumusețe

Setul este unicat și conține

 • set de porțelan bavarez vintage  pentru ceai și mic dejun sau desert
 • lumânare în ceașcă, parfumată cu uleiuri esențiale
 • parfum pentru cameră & lenjerii, 100% natural
 • săculeț parfumant din bumbac cu plante medicinale și aromatice
 • coroniță din nuiele ratan, decor pentru Paști

 

 

185,00 lei

Stoc epuizat