MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # BEAUTIFUL MIND are menirea de a purta gândurile privitorului printr-un labirint al frumuseții. Detaliile lucrării înrămate, culorile  calme și blânde, de pământ, strălucirea fermecătoare a aurului și parfumul suav și liniștitor al uleiurilor esențiale, toate laolaltă, reușesc să facă minunat acest cadou, de ținut minte cine l-a dăruit. Poate fi oferit de Paște, pentru casă nouă, nașilor, unui cuplu de tineri căsătoriți, părinților. Oricui iubește frumosul…

Setul cadou # BEAUTIFUL MIND  conține următoarele elemente:

 • Tablou art print, ediție limitată, semnat Mihaela Laslo, pictor restaurator. Printul de artă este realizat pe hârtie presată la rece, de 300 gsm, acid free, după acuarela originală  Three Little Birds a autoarei Mihaela Laslo.
  • Mihaela Laslo este membră a Uniunii Artiștilor Plastici, specializată în restaurare de icoane și picturi bisericești. A restaurat pictura troiței de la Muzeul Satului și Ușile Împărătești ale Bisericii Buna Vestire, din Ploiești. Are numeroase expoziții personale și de grup, cu icoane și alte lucrări deosebite, realizate într-un stil propriu, remarcabil.
  • Printul are aceleași dimensiuni cu lucrarea originală și a fost prelucrat de artistă cu tușe aurii, pentru a reproduce cât mai fidel prețiozitatea lucrării originale.
   • Dimensiuni print: 21 x 30 cm.  Dimensiuni tablou: 30 x 40 cm
 •  Bombonieră din porțelan fin bavarez, marca Oscar Schaller, din anii 50, bogat decorată cu verde închis și aur coloidal. Piesa este de mari dimensiuni și poate fi folosită în scopul său originar, de suport pentru bomboane sau fructe confiate, liofilizate ori alte deserturi mici, ca obiect de decor și suport pentru bijuterii, ca suport pentru aranjamente florale etc.
  • Dimensiuni: înălțime = 14 cm, circumferință maximă = 30 cm
 • Lumânare naturală din ceară de soia, parfumată cu uleiuri esențiale, turnată în bombonieră. 
  • Lumânarea are parfum floral, un blend propriu HERBALL. Este decorată cu flori din ceară de soia, turnate manual. La prima folosire, lumânarea trebuie să ardă până când se formează un disc de ceară complet topită la suprafață. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi, iar lumânarea va arde corect și complet. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 2 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din pahar a ajuns la grosimea de 2 cm. După folosirea lumânării, recipientul se spală cu detergent de vase și se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru a curăța de ceară recipientul, puteți folosi următoarele metode: 1. Turnați apă fierbinte peste ceara solidificată. Discul de ceară se desprinde ușor de pereții recipientului și poate fi extras, apoi spălați cu detergent de vase. 2. Când ceara a ajuns la grosimea de 2 cm, la ultima folosire și după stingerea fitilului, o ștergeți cu un prosop de hârtie. Apoi, spălați cu detergent de vase.
 • 2 lumânări din ceară naturală de albine, în formă de faguri. Aceste lumânări sunt rulate manual și degajă miros de miere, când sunt aprinse.
  • Dimensiuni: înălțime = 10 cm, diametru = 3 cm
 • 2 farfurii suport pentru lumânări, din porțelan fin bavarez, decorate cu aur.
   • Diametru = 12 cm

Setul este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să fie un cadou surpriză, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți destinatarului un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi introdus în cutia cadou sau va fi așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dorit (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : piesele din porțelan ale acestui set cadou sunt vintage.  

CADOU # BEAUTIFUL MIND

Setul cadou conține 6 elemente:

 • art print după acuarelă, semnat Mihaela Laslo, pictor restauratorEdiție limitată
 • bombonieră din porțelan fin bavarez, decorată cu aur coloidal – marca Oscar Schaller (anii 50)
 • lumânare naturală din ceară de soia, parfumată cu uleiuri esențiale, turnată în bombonieră
 • 2 lumânări din ceară naturală de albine, în formă de faguri
 • 2 farfurii suport pentru lumânări, din porțelan fin bavarez, decorate cu aur

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.