MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul CADOU # ELEGANCE este alcătuit piese deosebit de fine și fermecătoare, fiecare în manieră proprie.

Cele două seturi din porțelan fin marca Eschenbach, Bavaria, evocă eleganța și sofisticarea, de când manierele impecabile la ceai și ținuta formală erau un mod de viață.

Setul cadou conține:

 • 2 seturi pentru ceai, din porțelan fin, marca Eschenbach, Bavaria. Fiecare set conține o ceașcă clasică pentru ceai, și o farfurie suport.
  • Dimensiuni:
   • ceașcă: volum = 150 ml, înălțime = 5.5 cm, diametru = 9.5 cm
   • farfurie suport pentru ceașcă: diametru = 14.5 cm
 • 1 platou pentru aperitiv sau desert. Farfuriile au formă atipică, octogonală, cu colțurile rotunjite. Florile roz cu frunze verzi sunt pictate manual pe un brâu de culoare gri, contrastul fiind unul special și rar întâlnit.
  • Diametru: 20 cm
 • 2 lumânări trandafir, My Rose Garden, din ceară de soia, turnate manual și parfumate cu uleiuri esențiale, într-un blend propriu HERBALL
  • Note: florale (trandafir, iasomie și lavandă).
  • Lumânările din ceară de soia sunt non-toxice, ard cu lumină blândă, fără fum și fără funingine. Fitilul este din bumbac. Înainte de a fi folosite, lumânările se așază pe un suport plat, ignifug, din ceramică, porțelan, marmură etc. În acest caz, pot fi aprinse fie în ceștile de ceai, fie pe farfuriile suport ale ceștilor. După arderea lumânării, suportul se spală cu apă caldă și detergent de vase.
 • Față de masă din bumbac fin, brodată cu trandafiri gri. Poate fi folosită pe o masă mică sau centru de masă de mari dimensiuni, așezată deasupra unei fețe de masă uni. Dimensiuni: 86 x 80 cm
 • Spray pentru cameră și lenjerii, 100% natural (100 ml)

 

Scurt istoric al producătorului de porțelan, Eschenbach, Bavaria:

Fondatorul fabricii a fost Eduard Haberländer, consilier în consiliului de comerț. El planificase o fabrică de porțelan în Windischeschenbach din 1906, dar abia în 1913 a reușit să-și ducă la bun sfârșit planurile. Prima producție a început în 1916 și a fost limitată la mărfuri de bază, ieftine, capacitatea de producție fiind foarte scăzută.

În anul 1929, fabrica a fost preluată de  firma Oscar Schaller & Co., care la acel moment era o sucursală a unui alt producător aflat în continuă expansiune, Gebrüder Winterling din Röslau (Super Franconia, Bavaria). Pe baza unui nou concept, produsele sub marca „Eschenbach” au fost schimbate. Până în 1935, statutul de porțelan de calitate a fost stabilit, rezultând o puternică redresare economică.

Al doilea Război Mondial a lăsat cicatrici de neșters în Windischeschenbach. Așa cum am amintit mai sus, toate gamele de design din porțelan, precum și toate broșurile și pliantele, aproape toate documentele companiei și corespondența au fost pierdute în timpul evacuarii de către soldații americani. Pentru a relua producția, fabrica a folosit matrițe de la Porzellan-Manufaktur Allach-München, iar gama de produse  includea, în cea mai mare parte, farfurii ornamentale și veselă.

În primii zece ani după cel de-al Doilea Război Mondial, fabrica a trecut printr-un proces extins de dezvoltare și modernizare. În 1950, compania „Winterling” avea statut de corporație și emite acțiuni, principalii acționari fiind membrii familiei Winterling. Toate companiile fiice, deci și Eschenbach, au fost redenumite în Gebrüder Winterling AG, majoritatea mărcilor utilizate până atunci, fiind modificate. Pe lângă produsele obișnuite de uz casnic, fabrica a început să se specializeze în porțelan hotelier. În jurul anului 1977 a angajat aproximativ 700 de muncitori.

În noiembrie 2000, Winterling și-a declarat falimentul,  nemaifăcând față concurenței porțelanului ieftin din Est. Activele au fost preluate de Triptis Porzellan (Turingia). Fabrica producea porțelan de uz casnic și de hotel de înaltă calitate sub marca comercială „Eschenbach Porzellan”. Conducerea Triptis părea să fie interesată doar de mărcile înregistrate de fabrica din Windischeschenbach și a închis fabrica în decembrie 2003. Confruntat cu probleme financiare la scară largă, Triptis a intrat în insolvență pe 7 octombrie 2004 și  o lună mai târziu, a declarat falimentul. S-a reînființat în 2005 ca Neue Porzellanfabrik Triptis GmbH și și-a continuat activitatea.

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota din formularul de comandă.

NOTĂ : piesele acestui set cadou sunt vintage, cu excepția lumânărilor. 

 

CADOU # ELEGANCE

Setul cadou conține:

 • 2 seturi pentru ceai, din porțelan fin bavarez,  marca Eschenbach
 • 1 platou servire desert sau aperitiv
 • 2 lumânări parfumate cu uleiuri esențiale
 • față de masă din bumbac, brodată
 • spray pentru cameră și lenjerii

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.

280,00 lei

Stoc epuizat