MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul Blue Ice este dedicat celor ce place aerul rece de iarnă, stilizat întrucâtva, cu ajutorul uleiurilor esențiale de mentă, eucalipt, lavandă și portocale. Poate fi oferit atât unei doamne, cât și unui domn.

Conține:

 • Lumânare parfumată din ceară 100% soia, în vas din sticlă albastră cu capac, vintage. Vasul are diametrul de 11,5 cm.
 • Apă florală de mentă (100 ml)
 • Săpun natural cu ricin și mătase, parfumat cu mentă și eucalipt (100g)
 • Decongestionant pentru duș, cu mentă și eucalipt (100g)
  Decongestionantul este o pastilă efervescentă pentru duș, cu mentă, sare de Himalaya, sare de mare, mentă, rozmarin și eucalipt, este excelent pentru sezonul rece.
  Pastila efervescentă se așază la gura de scurgere a căzii de duș. În contact cu apa caldă, se topește și evaporă substanțele volatile ale uleiurilor esențiale de mentă și eucalipt, care au ca efect decongestionarea sinusurilor. Decongestionantul cântărește aproximativ 100g. Nu îl folosiți în cada de baie, ci doar la duș sau la băi pentru picioare.

  Vasul  din sticlă albastră, o piesă vintage, așezată pe un birou, o comodă, o etajeră de lângă fereastră sau direct pe pervaz, va reflecta razele luminii într-un mod aparte.

Lumânarea pe care o conține este din ceară de soia, 100% naturală, turnată manual și este  parfumată cu ulei esențial de portocale. Nu conține niciun fel de ingredient sintetic.

Lumânarea trebuie să ardă minimum 2 ore la prima folosire, până formează un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Ceara de soia memorează urma lăsată la prima ardere, iar la următoarea aprindere va relua topirea de acolo de unde a lăsat-o. De aceea, pentru o lumânare cu ardere corectă și frumoasă până la sfârșit, este importantă respectarea recomandărilor pentru prima folosire.

Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore pentru a nu risca spargerea recipientului. Nu țineți recipientul acoperit câtă vreme lumânarea este aprinsă. Când stratul de ceară a ajuns la 0,5 cm, stingeți lumânarea și nu mai reaprindeți.

După folosirea lumânării, urmele de ceară se spală cu detergent de vase, iar recipientul se refolosește.

Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.

Bomboniera are următoarele dimensiuni: diametru 11,5 cm, adâncimea vasului cu ceară 3 cm, înălțimea capacului 9 cm.

Produsele sunt ambalate în hârtie de mătase argintiu metalizat, iar cadoul este împachetat într-o cutie craft, legat cu fundă albastră din satin. Eșarfa de mătase din imagini nu este inclusă.

Dacă doriți, puteți adăuga la comandă alte produse de pe site pentru a vă crea un cadou personalizat, urmând ca noi să le împachetăm împreună. De asemenea, la cerere, putem include un mesaj scris de mână, de maximum 50 de cuvinte. În cazul în care doriți acest serviciu, introduceți textul dorit în nota de comandă.

Fără parafină || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură

Deoarece produsele noastre sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore sau dacă vasul se încălzește puternic. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

Cadou Blue Ice

 

Cadou unicat

 • Lumânare parfumată din ceară 100% soia, în vas din sticlă albastră, vintage, cu diametrul de 11,5 cm
 • Apă florală de mentă
 • Săpun natural cu ricin și mătase, parfumat cu mentă și eucalipt
 • Decongestionant pentru duș, cu mentă și eucalipt

 

198,00 lei

1 în stoc