MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul cadou #PUR ȘI SIMPLU este, în sine, frumusețea clasică a porțelanului fin, englezesc, tivit cu aur de 22 karate. Pur și simplu.

Setul de cafea poartă marca englezească Lubern. Decorat cu aur de 22 kt, a fost realizat în anii 60 -70, de compania englezească Lubern. Aceasta aparținea unui om de afaceri care achiziționa produse din porțelan ale mărcilor celebre Aynsley sau Paragon, pentru a aplica propriul decor.

Marcajul ”Bone China” de pe spatele pieselor certifică o calitate superioară a porțelanului: fin, ușor, translucid, dar rezistent și dur. Tehnica de fabricație se numește Bone China deoarece a fost utilizată mii de ani de artizanii chinezi, care foloseau cenușă de oase. Secretul a fost aflat și adus în Anglia de un producător de porțelan englez, după 1870. Din Anglia, tehnica s-a extins treptat, în toată Europa.

Numele Lubern este o combinație a prenumelor omului de afaceri care deținea compania – Bernard Flemming, din Northwood, și al soției sale, Lucy.

Setul cadou este format din:

 • două cești de cafea sau ceai – capacitate 150 ml
 • două farfurii suport pentru cești
 • o farfurie suport de rezervă sau pentru plicurile de ceai
 • zaharniță
 • lumânare din ceară de soia parfumată cu uleiuri esențiale, turnată în zaharniță

Lumânarea naturală parfumată cu uleiuri esențiale

 • Este turnată manual în zaharniță, din ceară 100% soia. Parfumul este un blend propriu HERBALL, obținut din uleiuri esențiale, cu o notă dulce, cuceritoare, specifică Sărbătorii Crăciunului.
 • Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 4 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 0,5 cm.
 • După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește.
 • Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.

Setul cadou este ambalat festiv și este legat cu o fundă asortată, gata de oferit cadou. Dacă doriți adăugarea și altor produse HERBALL în cutia cadou, menționați acest lucru în nota de comandă.

Dacă doriți să îl dăruiți, îl putem expedia direct destinatarului, oriunde în țară, prin curier, sau putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului sau așezat în exterior, sub fundă. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în notă inclusă în formularul de comandă.

NOTĂ : piesele acestui set cadou sunt vintage. Urmele timpului lăsate pe piesele vintage trebuie privite ca fiind o calitate, nu un defect.

 

CADOU # PUR ȘI SIMPLU

Set pentru ceai sau cafea, format din:

 • două cești din porțelan decorat cu aur 22 kt
 • trei farfurii suport din porțelan decorat cu aur 22 kt
 • zaharniță din porțelan decorat cu aur 22 kt
 • lumânare din ceară de soia, cu uleiuri esențiale, turnată în zaharniță

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății în cont.