MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Cadoul # FLORENȚA este un omagiu adus frumuseții. Poartă numele orașului Renașterii italiene, recunoscut în întreaga lume pentru rolul pe care l-a jucat în artă și arhitectură.

Setul cadou # FLORENȚA este irezistibil, prin combinația culorilor pieselor care îl alcătuiesc, calitatea  acestora nefiind mai prejos. Cadoul #FLORENȚA se găsește în stoc într-un singur exemplar, deci poate deveni un cadou unic.

Am pus laolaltă în acest cadou următoarele:

  • SET PENTRU MIC DEJUN, DIN PORȚELAN VINTAGE BAVAREZ, fabricat în anii 50 – 60. Setul este format dintr-o ceașcă generoasă pentru ceai sau cafea, farfuria suport a ceștii și o farfurie plată pentru aperitiv sau desert, decorate cu flori aurii, pictate manual, pe un fond portocaliu sângeriu. Ceașca are un mâner deosebit, sub formă de disc auriu compact. În centrul ceștii, ca și pe farfuriile care o însoțesc, se regăsește același decor floral, pictat manual, cu aur coloidal.
  • În ceașca de porțelan, este turnată manual o lumânare din ceară naturală de soia 100%, parfumată floral, cu un blend propriu HERBALL, care conține și uleiuri esențiale ce îndepărtează țânțarii.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
  • TAVĂ FLORENTINĂ, vintage, din lemn ușor, decorat manual cu forme în relief, colorate în nuanțe de maro, auriu, alb și roșu, într-un mod unic, cu totul special, tipic Florenței. D = 31 cm

Fără parafină || Fără stearină || Fără coloranți artificiali || Doar natură

Setul cadou va fi ambalat festiv, cu fundă asortată, gata pentru a fi dăruit.

Dacă doriți să-l trimiteți cadou, îl putem expedia direct destinatarului prin curier, oriunde în țară, sau îl putem înmâna personal, în București.

Dacă doriți să transmiteți și un mesaj, acesta va fi scris de mână pe un card și va fi inclus în cutia cadoului. Transmiteți mesajul dvs. (maximum 50 de caractere) în nota inclusă în formularul de comandă.

Termen de livrare: 3 – 5 zile lucrătoare.

Dacă doriți livrare mai rapidă, scrieți-ne un mesaj în nota de comandă și facem tot posibilul să vă livrăm cadoul mai repede.

NOTĂ: piesele acestui set cadou sunt vintage. 

 

 

RECOMANDARI LUMANARE

Nu lăsați lumânarea aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Stingeți lumânarea când mai rămâne 1 cm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu este fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. O altă metodă pentru a îndepărta discul de ceară rămas este să plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte, pentru câteva minute, cât timp marginile discului se desprind de pe vas, apoi trageți-l spre exterior. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # FLORENȚA

Setul cadou conține:

  • set pentru mic dejun de o persoană, din porțelan vintage
  • lumânare parfumată, cu uleiuri esențiale anti-țânțari, naturală, din ceară de soia, turnată în ceașca de porțelan
  • tavă florentină

Comanda efectuată din afara zonei București – Ilfov se livrează doar după efectuarea plății. 

225,00 lei

Stoc epuizat