MAGAZIN COSMETICE NATURALE

Setul # NOUVEAU este un cadou frumos, compus din două piese asortate, din materiale diferite:

  • Setul de ceai, din porțelan fin vintage, bavarez, decorat cu o bordură în stil art nouveau, cu nuanțe de verde și gri. Ceașca este generoasă, de aproximativ 200 ml.
  • Ceainicul metalic argintat, oriental, este decorat manual, cu motive în relief, potrivite cu desenul setului de ceai. Se sprijină pe patru piciorușe, decorate și lipite manual. Capacul se închide cu balama și are un manșon din ebonită pentru protejarea mâinii de căldura aburului. Are capacitate de aproximativ 400 ml.
  • În ceașca de porțelan, este turnată manual o lumânare din ceară naturală de soia 100%, parfumată floral, cu un blend propriu HERBALL, care conține și uleiuri esențiale ce îndepărtează țânțarii.  Lumânarea trebuie să ardă 2 ore la prima folosire, pentru a forma un disc de ceară complet topită. Astfel, se evită formarea tunelului de ceară la următoarele arderi. Nu lăsați niciodată lumânarea să ardă mai mult de 3 ore, pentru a nu risca spargerea recipientului. Lumânarea nu mai trebuie reaprinsă când ceara din ceașcă a ajuns la grosimea de 1 cm. După folosirea lumânării, ceașca se spală cu detergent de vase, iar setul de porțelan se refolosește. Ceara naturală de soia nu conține elemente toxice și nu lasă urme pe recipient, arde cu o lumină blândă, fără fum și fără funingine. Pentru mai multe detalii, accesați butonul Informații suplimentare.
  • Parfum spray natural pentru pernă & lenjerie (100 ml). Este un amestec de extracte de flori și plante aromatice, cu un parfum ierbos, ușor floral. Note: lavandă, busuioc, mentă, rozmarin, trandafir, paciuli.
    Este 100% natural, nu conține alcool și nu pătează. Poate fi pulverizat pe fețe de pernă, lenjerii, în spații ambientale, pe tapițerii, perdele, draperii etc. Împrospătează aerul și creează un mediu relaxant.

NOTĂ: Piesele componente ale setului cadou sunt vintage, cu excepția parfumului spray, un produs marca HERBALL.

Setul este ambalat festiv, legat cu fundă asortată, gata de dăruit.

 

Fără palmier || Fără coloranți artificiali || Fără plastic || Doar natură

Preferăm să cultivăm în regie proprie sau să recoltăm din flora spontană cea mai mare parte a plantelor medicinale și aromatice pe care le folosim în preparatele noastre.

Deoarece produsele noastre cosmetice sunt preparate din ingrediente naturale, persoanele care se știu alergice la ingredientele individuale trebuie să fie precaute. În cazul unei reacții alergice, vă rugăm să încetați imediat utilizarea produsului și să luați legătura cu medicul. Vă rugăm să ne raportați această reacție la adresa contact@herball.ro.

RECOMANDARI LUMANARE

Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată, accesibilă copiilor sau animalelor de companie. Întotdeauna lăsați cel puțin 10 cm între 2 lumânări aprinse. Nu aprindeți lumânări în spații ușor inflamabile. Întotdeauna asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte. Niciodată nu lăsați lumânarea aprinsă mai mult de 4 ore. La prima folosire, lăsați lumânarea să ardă doar 2 ore, pentru a obține un bazin uniform, astfel încât să nu se formeze un tunel de ceară la următoarele arderi. Nu permiteți flăcării să atingă recipientul. Cu excepția primei utilizări, înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5mm desupra nivelului cerii, pentru a evita fumegarea și deteriorarea recipientului. Atenție! În timpul arderii, recipientul se poate încinge. Nu manevrați lumânarea când ceara este fluidă și fierbinte. Când lumânarea ajunge la 2 cm de ceară lichidă, scoateți unul dintre fitile cu o pensetă, cu grijă să nu vă accidentați. Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5mm de ceară și nu mai reaprindeți. Urmele de ceară de la finalul arderii pot fi șterse cu un prosop de hârtie, când ceara nu e fierbinte, dar nici nu s-a solidificat complet, apoi recipientul se spală cu detergent de vase și poate fi refolosit. Ceara de soia este 100% naturală, se degresează ușor de pe vase și nu lasă urme pe recipientul spălat.

CADOU # NOUVEAU

Setul conține:

  • Ceainic metalic argintat
  • Set de ceai, din porțelan fin bavarez
  • Lumânare parfumată, cu uleiuri esențiale anti-țânțari, naturală, din ceară de soia, turnată în ceașca de porțelan
  • Parfum spray pentru pernă & lenjerie

228,00 lei

Stoc epuizat